Ha fogyókúrázom, attól még egy kis tésztát ehetek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 19:04
1/10 anonim válasza:
Miért ne ehetnél?
Még jó hogy ehetsz!
2/10 anonim válasza:
KIZÁRT DOLOG!! Tésztát semii féle képpen ne egyél soha többet! az emberek 100°attól hízik! Egyál inkább hambirgert ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Ó, köszi :D
2011. dec. 8. 19:09
5/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert kenyér ugye nuku, és van amikor csak az van itthon (elég sokszor) és valamit azért enenm kellene...
2011. dec. 8. 19:16
6/10 anonim válasza:
mondjuk a kenyér meg a tészta az fogyúkúra szempontból majdnem egykutya. bár talán a rozskenyér sokkal jobb mint a tészta. de persze heti egyszer-kétszer ehetsz tésztát mértékkel, csak lehetőleg ne vacsorára.
7/10 anonim válasza:
Kenyeret sem kell nukuzni!
Mindent lehet enni mértékkel,nincs tiltott étel.Vannak kalória dús ételek amiből kevesebbet kell enni,de jobban laktat általában(pl kenyér,tészta,rizs). Vannak kalóriaszegény ételek amiből lehet sokat enni,de ezeket semm mértéktelenül mert ezekben is van kcal(gyümölcsök,zöldségek)
Innen már rajtad áll hogyan válogatod ezt össze.
8/10 anonim válasza:
Persze, lehet enni, habár én a durumtésztát ajánlom.Én 60-70g rizst eszek minden nap, mert szükség van a szénhidrátra is, és így is fogyok.:)
9/10 Nagy Nikcsi válasza:
prróbál ki a 90 napos diétát én mellette futootam néha és bevált de utána se kell bezabálni...néha ehetsz..ne sokat .. mondjuk hetente egyszer.. és a kenyeret feljtsd el azt se nagyon egyél attól lehet fogyni ha már ezeket kizárod jelentősen fogyhatsz
10/10 anonim válasza:
Na megint én! a hambirgeres
de na tényleg nem szabad enni mert tanárom 12 évig nem ett és na amikor elkezdett fogyózni vagy mi akkor nem evett és tartja a súlyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!