Vettem korlátlan flabélos bérletet, csütörtökön kezdem. Mit javasolnátok?
Sok embertől olvastam, h naponta 30-40 percet is rajta áll. Nem sok az egy kicsit? Én max 20 percre gondoltam. A konditeremben nincs meghatározva, h egyszerre csak 10 percet lehet(mert mindenhol azt olvasom, h napi 10 perc elég, de arról nincs szó, h lehet-e többet)?
Nem várok egyébként csodát az edzéstől, de úgy gondolom, h jó kiegészítő lehet a fogyáshoz, meg most egy kicsit beállt a súlyom, pedig még hátra lenne 10 kiló.
19:57 - Ha nem nézed a futuramát, nem fáradj, nem értheted.
19:59 - Vedd már észre, hogy nem a válaszokat "fikáztam", csak egy használható választ kértem. Ember, miért viselkedsz így? :D Én nem illettelek semmilyen sértő jelzővel, valamint nem is válaszoltam sértő módon.
Yuri miért teszed ezt velem? A lelkembe gázoltál...
Tényleg nincs itt senki, aki próbálta volna már a gépet?? :D
He is the best fighter in the world. ^^
Rengeteg ilyen kérdés van írd be a gyk keresőbe hogy flabélos. lesz aki dicséri hogy diéta mellet milyen jól lefogyott tőle, meg lesz aki 3hónap után haszontalannak mondja és egy jópár tapasztalat nélküli negatív vélemény amivel te nem vagy előrébb.
Ezt olvassa el akit érdekel, a flabélosról írnak. Itt leírják, hogy valójában miről is van szó.
A másik pedig az, hogy tapasztalatból mondom, hogy hatásos. Rendszeresen jártam egy hónapon keresztül, hétfőtől-szombatig 20 percre. 4 kg fogytam tőle, diétázás nélkül, úgy hogy nem híztam vissza. És, kb. egy hete újból elkezdtem járni.
Ja, és a másik. Bírom az olyan véleményeket, aki úgy gondolja, hogy sok ember azért választja ezt a megoldást, mert lusta, és igy hamar letudja. Először is. Szerintem, a mai világban az embereknek nem sok idejük van. Kettő. Azt pedig senki sem tudhatja hogy ki miért választja ezt.
Szia.
Használod még a flabélost? Én most kezdtem el, leírnám röviden a történetemet:
2 éve ősszel megbetegedtem. Veseelégtelenséget diagnosztizáltak első körben az orvosok, majd kiderült, hogy ennek a hátterében egy autoimmun betegség van. 2 hónap folyamatos kórházban fekvést követően hazatérhettem az otthonomba. Genetikailag soha nem voltam sem egy elhízott, sem egy csontkollekció típus. Kb a normál kategória lehettem mindig is (168 cm, 60-62 kg) Volt hogy felszaladt rám 1-2 kg plusz, de nagy sportolásra és odafigyelésre nem volt szükségem soha. Na amikor megbetegedtem akkor kaptam egy kis listát, hogy mit lehet és mit nem lehet enni. Eleinte be is tartottam és rettentő soványra fogytam. A dokim azt mondta, hogy ha így folytatom nem lesz jó vége a betegségem miatt. Így hát elkezdtem enni a tiltólistás dolgokat. Sajnos ez olyan mint amikor elindul az ember a lejtőn.... Egy idő után nincs megállás. Szaladtak nagy ütemben fel a kilók. 79 kg lettem kb 2 év alatt. Mostanra az ész nélküli evést abba hagytam, de sajnos a kilók maradtak. De mitől is tűntek el volna, ha nem mozogtam semmit. Sajnos nem a lustaság vagy az időhiány miatt, hanem a betegségem miatt. Sem futni sem bicózni, tornázni vagy egyéb dolgot nem bírok. A pulzusom nagyon hamar felugrik és szédülök, rosszul vagyok. Ezért kellett keresnem más megoldást. Így jutottam el a Flabélos-ig. Én őszinte szívvel tudom ajánlani annak, aki bármilyen okból is, de fontolgatja a kipróbálását. Normál étrend mellett (semmi fogyi kúra vagy különc diéta) és napi 20 perc flabival (1 hónapja minden nap) szépen lassan mennek a kilók amik eddig mozdulni sem akartak. Most 74 kg vagyok. 1 hónap alatt 5 kg ment le szép lassan. Nem vártam, h 2 nap után 10 kg-val kevesebb leszek és nem is lettem. Így nem csalódtam, viszont a lassú eredménynek nagyon is örülök. Ha ez a fogyás így folytatódik akkor 2-3 hónap alatt elérem a célom. Viszont akkor sem szeretném abbahagyni, mert a közérzetemnek és az anyagcserémnek is nagyon jót tesz. Remélem tudtam segíteni bárkinek is :)
Szia!
Én kb. egy éve kezdtem el használni a FLABéLOS-t, 2 hónapot jártam minden nap, aztán kihagytam egy kis időt, és most 4 hónapja használom heti 3-4 alkalommal.
Gondoltam, írok Nektek 1-2 dolgot, hogy hogy is működik, mert rengeteg tévhitet olvastam (többek között itt is).
A gép nagyon egyszerű elven alapszik. A pad, amire állsz, billeg (és nem rezeg!!!), és kibillent az egyensúlyodból. És mivel úgy vagy "bekódolva", hogy megtartsd az egyensúlyod, az agyad stimulálja az izmaidat, hogy működésbe lépjenek. A gép így csak a gravitációt és a saját súlyodat használja, így nem erőltetheted meg magad.
Az, hogy valaki 30-40 percet áll rajta, hülyeség. Napi max. 20 percnél többet NEM SZABAD rajta állni, mivel nagyon nagy vérbőséget okoz, és az ereid nem bírják a terhelést.
Annak, aki azt írja, hogy a konditerem így-úgy... meg ezzel nem fogyhatsz...:
A konditermi edzés és a FLABéLOS alapjában nagyon különbözik egymástól. A futópadon, a súlyokkal stb. a nyújtó-hajlító izmaidat edzed, a FLABéLOS pedig a váz tartó izomzatodat dolgoztatja, erősíti meg. Így nem is várhatod, hogy nagy, látványos izmaid lesznek. A FLABéLOS eredménye egy sokkal "összerakottabb", szebb, feszesebb tested lesz.
A változást kilókban nem mérheted, mert egységnyi izom sokkal nehezebb egységnyi zsírnál. Így az eredmény csak centiben mérhető. Miközben égeted el a zsírt, közben építed fel a szép, szálkás izomzatodat. Szóval a két edzési mód tökéletesen kiegészíti egymást. Arról nem is beszélve, hogy sok gerincbeteg (pl. sérv, nyitott gerinc, stb.), illetve más betegséggel rendelkező emberek nem is edzhetnek, de a FLABéLOS-t nyugodtan használhatják. Ugyanis teljes mértékben kíméli az ízületeket, a szívet és a gerincet is. (Nemrég Németországban is megkapta az "orvosi segédeszköz" besorolást, Magyarországon pedig a szív- és a sportkórházban is használják rehabilitációra).
Hát röviden ennyit a gépről. Szerintem, aki nem próbálta, az ne írjon róla véleményt.
Én 20 nap alatt a derekamból 5 cm-t, a csípőmből 3 cm-t és a combomból 2 centit fogytam. Persze ez egyéntől függ, de én nem sportolok mást és nem is diétázom mellette.
Remélem, tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!