Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hét múlva lesz egy rendezv...

Szedeer kérdése:

Egy hét múlva lesz egy rendezvény amire meghívtak, és szeretnék addig 2-3 kgt fogyni, mit javasolnátok?

Figyelt kérdés
Egyébként sem eszem sokat reggelire általában egy szendvicset teljes kiőrlésű kenyérből 10óraira egy almát, vagy müzliszeletet ebédre pedig egy tál ételt (mindig mást) vacsizni nem szoktam, és esténként szoktam mozogni legalább 30percet (leginkább hasprést ) szerintetek mit csináljak még, hogy sikerüljön addigra pár kgt leadni??

2012. máj. 17. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Max 1 kilót tudnál leadni. Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy hány kiló vagy, ha ennyit eszel.
2012. máj. 17. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Eddig 47 voltam, de most egy kis ideig nem figyeltem arra mit eszem és hiztam 3 kg-t és azt szeretném leadni :// egyébként kb 165 cm magas vagyok
2012. máj. 17. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Hova akarsz fogyni? Így sincs rajtad semmi felesleg szerintem. Ha fogynál, akkor izomból fogynál, mert egy az, hogy sovány vagy, a másik meg, hogy egy hét alatt nem is lehet 2-3 kg zsírt leadni.
2012. máj. 17. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, így is sovány vagy. Híznod kéne inkább.

Alapból csak egy rendezvényre vagy eseményre fogyni hülyeség.

2012. máj. 17. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
max 1kg
2012. máj. 18. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

ha mindenképp fogyni akarsz... (egy hétig csináld)

[link]

2012. máj. 18. 15:49
 7/7 anonim válasza:
Ez a femina-s diéta egy nagy sz@r... Mi az hogy fekete kávé? Ha egy tizenöt éves akar diétázni a szombatot kezdje fekete kávéval? ezek normálisak? :S
2012. jún. 3. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!