Qwertz100 kérdése:
Hogyan tudnák fogyni?! (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15 vagyok, 178cm magas és 95 kg... csak annyi a problémám, hogy egyszerűen imádok enni..
Próbáltam már, hogy eljárok futni, meg edzeni, de egyszerűen meguntam.. nem volt már kedvem hozzá..
Egyébként pedig nem vagyok lusta.. meg gyenge sem.
Ötletek, hogy mit változtassak ahhoz hogy fogyni tudjak?
2012. máj. 16. 20:57
1/1 anonim válasza:
keress olyan sportot amit szeretsz, mellette minőségi kiszámolt kaja, ezek nélkül nem fogsz soha lefogyni, amúgy meg az hogy nem vagy gyenge relatív fogalom, hányat tudsz 1 lábbal gugolni? hányszor tudod felhúzni magad? súllyal a testsúlyodhoz képest mennyivel tudsz gugolni,fekve nyomni,felhúzni...én sejtem a választ nem éred el a jó szintet, vagy változtatsz és abbahagyod az önző zabálást vagy szembe kell nézned az egészségügyi és a szocializációs problémákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!