Vettem korlátlan flabélos bérletet, csütörtökön kezdem. Mit javasolnátok?
Sok embertől olvastam, h naponta 30-40 percet is rajta áll. Nem sok az egy kicsit? Én max 20 percre gondoltam. A konditeremben nincs meghatározva, h egyszerre csak 10 percet lehet(mert mindenhol azt olvasom, h napi 10 perc elég, de arról nincs szó, h lehet-e többet)?
Nem várok egyébként csodát az edzéstől, de úgy gondolom, h jó kiegészítő lehet a fogyáshoz, meg most egy kicsit beállt a súlyom, pedig még hátra lenne 10 kiló.
Először írni akartam hogy add el, de miért akarnék egy ismeretlennek egy másik ismeretlen rovására segíteni.
A működési elve egy értelmetlen áltudományos maszlag.
Aki végig tolt már egy normális konditermi edzést, és a legalapvetőbb dolgokkal tisztában van (mozgástartomány, intenzitás ...) annak ezt általában nem is kell magyarázni.
Szerinted mekkora munkát végzel és ezáltal mennyi kalóriát égetsz el vele? Vagy csak az számít hogy elfáradsz? Akkor elég ha féllábon állsz az is fárasztó.
Nulla állóképesség növelés, nulla izom stimuláció és a nyugalmi állapothoz képest alig fokozott zsírégetés (a séta hasznosabb), ennyit tud minden ilyen fitneszgép. Esetleg bulimiásoknak segít hányni ha falási rohamuk volt, de több fantáziát nem látok benne.
Úgy gondolom nem vagy te halálos beteg hogy szolidaritásból ne romboljam le az illúziódat. A placebo nem fog kalóriákat égetni helyetted.
Megmondó Kapitány :D
A viccet félretéve, ha nem használtad a gépet légyszi mellőzd a hozzászólást, mivel nem tudsz érdemleges választ adni.
Majd elhiszem, h nem használ, ha végigcsináltam egy hónapot rendesen.
Egyébként eddig csak pozitív véleményeket olvastam a témában.
Lehet beregelek ezzel a névvel. :D
Ezzel a nagy "tapasztalatosdival" vigyázni kell.
Valaminek a hatásosságáról csak szigorúan kontrollált körülmények között lehet meggyőződni. Még az sem elég ha eddig is diétáztál és semmin nem változtatsz csak ezt kezded el. Kivéve ha grammra kiszámolt étrended van és huzamosabb ideje stagnál vele a súlyod. Tele van ilyen okosságokkal az internet "este 6után nem ettem semmit és lefogytam tőle nagyon tudom ajánlani, igaz hogy 6előtt sem ettem, mikor nem fogyókúráztam pedig minden nap megettem egy fél disznót, de nekem akkor is bevált hogy 6után nem eszek, szóval a bűvös szám a 6".
Én a helyedben sportolnék. De ha te belegondolsz milyen egy kardió edzés és milyen egy flabélos rezgetés, és ezt neked el lehet adni, hogy az utóbbi hatékonyabb, akkor sok sikert vele, nyugodtan használhatod 1órát is. A 10perc csak egy reklámfogás, rengeteg embernek ugyanis "nincs ideje" sportolni. 10perc is ugyanolyan hatástalan mint akárhány óra, ha már egyszer átverjük őket legalább lesz mivel eladni a terméket. Németországba már hülyére röhögték magukat ezen a kiagyalói, garantálom.
Nem értem mi a problémád ezzel. Nem zabálok be minden étkezésnél, hogy utána fogyasztó kapszulákat és egyéb csodaszereket vegyek be, h az majd biztos segít rajtam. Nem kenegetem magam csodakrémekkel, mert tudom, h hatástalan az egész, de ezt a gépet először egy ismerősöm ajánlotta, aki sportorvosként ezzel szokta segíteni a lesérült sportolók gyógyulását.
Ártani biztos nem fog és talán még segít is valamennyit a diétámon.
De most komolyan, ne offolj már légyszi. :D Csak fogadd el a tényt, hogy akármit is írsz, a véleményem nem tudod megváltoztatni. :D Ha lejárom az egy hónapot, azért is be fogok számolni neked az eredményekről, majd meglátjuk kinek volt igaza! :D
Félrérthetően fogalmazok, v mi? :D Nem arról van szó, h nem lehet negatív kommenteket írni, nagyon is lehet, sőt, kell is, ha negatív tapasztalatod van a témát illetően. A probléma ott kezdődik, h sok ember nagyjából csak azért válaszol egy kérdésre, h arc nélkül vitát szítson. Nem értem, csak én sz*rok bele abba, h más mivel tölti a szabadidejét, vagy mire költi éppen el a pénzét? Úgysem tudsz senkit meggyőzni a te igazadról(Vagy Neked talán más a tapasztalatod?!)
Egyébként már 9 kilón túl vagyok, úgyhogy szerintem van némi fogalmam a helyes táplálkozásról.
Neked is csak azt tudom mondani, h majd egy hónap múlva jelentkezem, és meglátju...
Ez már tényleg kezd off lenni, de miért ne lehetne másokat meggyőzni valamiről? Én sok mindenről máshogy gondolkoztam pár éve. Csak annak nem lehet megváltoztatni észérvekkel a véleményét aki elfogult. Drága lehetett az a bérlet.
Leírom még egyszer: az 1hónapos tapasztalatod NEM lesz mérvadó. Az lenne a csoda ha nem fogynál.
Az hogy a laikusokkal elhitetik hogy ez a gép jó, még nem referencia. Egy valódi referencia nélküli termék aminek még az elméleti működése is sántít. Most már csak azért is meg akarlak győzni, magadnak köszönheted. :P
Hogy teljesen őszinte legyek qrvára nem érdekel most már a dolog. :) Minek kérdezel,ha a válaszokat folyamatosan fikázod?Napi 20 perc MOZGÁS is jobb,mint ez.
"...Nem várok egyébként csodát az edzéstől, de úgy gondolom, h jó kiegészítő lehet a fogyáshoz, meg most egy kicsit beállt a súlyom,..." Ezzel a mondatoddal,meg a 20 percessel mutatod ki,hogy mennyire szarsz bele és,hogy hogy remegsz a saját igazadért.Vagy úgy képzelted a nagy fogyást,hogy nem csinálsz semmit,csak napi 20 percet áltatod magad,aztán majd leugranak a kilók? :) Olyan ez a kérdés,mintha linkelnék egy képet,kérnék rá őszinte véleményt és amikor azt kapom,hogy csúnya,vagy kritikát kapok(akár építőt is),akkor kioktatom az illetőt,hogy tudom én,hogy milyen a kép,nem kell hozzászólni. :)
És hogy illeszkedjek az elvárt szinthez,a végleges válaszom: Na,az frankó,sok az a 40 perc,viszont a 20 perc az a legideálisabb.Az edzéstől meg tényleg ne várj csodát,csak az izgága hülyegyerekek edzenek,aki okos,az napi 20 percet flabélozik(vagy mi) és eszeveszett tempóban dobálja le rólad a súlyt úgy,hogy a bőröd sem fog megnyúlni,hanem a heti 3 kiló zsír(ami térfogatra nem éppen kevés) hiánya azonnal összerántja bőrt.
Okés Mester, vettem, értettem! :D De én azért csak kipróbálom! ;) :D
Am nem volt drága, 2990-ért vettem a bónuszon. :)
Szerintem egyébként nem vagyok elvakult típus, csak szeretném azt hinni néha, h már a jövőben élünk. :D ("Hát nem a jövőben élünk?!")
Ne vedd olyan komolyan magad Yuri, én itt elviccelem a dolgot, mert nem akarok feleslegesen vitatkozni, de úgy érzem te nem vagy képes erre. :(
Béke Veled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!