Ha napi 40p-et kocogok, mikorra lesz eredmény?
Figyelt kérdés
Ma voltam 17. alkalommal kocogni (emelkedő is van elég sok az útvonalamban) 40p.-et de még nem nagyon láttam javulást pl a csíkjaim eltűnésében. Mikor kezd majd picit apadni a fenekem? kevés a napi 40p?2012. júl. 1. 00:59
1/8 anonim válasza:
A mozgás mellett a DIÉTA az, ami fontos. Pusztán sportolástól nem fogsz fogyni, ha nincs rendben az étrended. Le tudnád írni mit eszel egy átalgos napon?
2/8 A kérdező kommentje:
Persze.
Reggel műzlit, tejjel +kávé.
Délben leves, plusz főétel pl: csirke, nokdelival (néha kb heti egyszer egy turo rudi)
estére gyümit
2012. júl. 1. 01:37
3/8 A kérdező kommentje:
Amugy nem igazán a fogyás az ami hajt. Inkább izmosodnék. Nincs tul sok felesleg azért rajtam de látszik, hogy erősíteni kell a fenekemre mert hát picit löttyedt :)
2012. júl. 1. 01:42
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire mondok most hülyeséget, de a futás nem a legjobb erősítő- Főleg, hogy feszesíteni akarsz. Próbálj ki külömböző, de nem megterhelő gyakorlatokat, illetve a tánc is remekül formál. Én itthon hobbi szinten "hastáncolok" és (bár a narancsbőr megmaradt a helytelen táplálkozás miatt) a fenekem sokkal izmosabb lett :) Nekem ez jött be! Meg az, hogy hidd el, szép vagy és nincs semmi gond :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :) Bár Norbi azt vallja a futás a legjobb az erősítésre és a fogyásra is, hiszen majdnem mindegyik izmot megmozgatja ezáltal, erősíti is azokat. :) De persze mellé majd még tornázom is, és ha lesz rá lehetőségem akkor én is hastáncolnék.
Ugy különösebben nem vagyok kiakadva a kis narancsbőr meg a kis husi miatt csak jól esne kicsit jó kondiba hozni magam :)
2012. júl. 1. 13:28
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a futás jó erősítésre és fogyásra IS, de ha feszes alakot szeretnél, akkor irány a konditerem! :)
8/8 anonim válasza:
Minek konditerem?:D Intenzív, váltakozó tempójú mozgástól fog feszesedni! Ezért mondtam a táncot!A masszás is jó narancsbőr ellen például, meg vannak készítmények, amik szintén feszesítik a bőrt! Azt elfelejtettem mondani, hogyha striáid vannak, akkor azok nem igen tűnnek el műtét nélkül. Ha lefogysz, akkor világos színű lesz, ha hízol, akkor pirosas. De nem igen fog az eltűnni! Nekem például a fogyástól keletkeztek, és utálom őket, mert nem lehet eltűntetni. Hiába edzettem. De én majd megműttetem, mert a combom belső oldalán van, és csúnya, mert amiatt ér össze a combom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!