Kell fogynom? Őszintén
2012. jún. 30. 17:45
61/63 Kisóóóó válasza:
hm :) nem is írtam azt ,hogy csináld azt amit én :D koplalás nélkül is lehet fogyni :D
62/63 anonim válasza:
Szerintem itt nem arról van szó, hogy buta vagy, pusztán nincs önbizalmad, ezért nem tudod hova tenni a dolgokat. Sajnálom, hogy ennyien bántanak, az pedig, aki azt mondja, hogy kövér vagy, egy idióta! Az én combom is összeért, akkor is mikor nagyon sovány voltam, mert a fogyástól megereszkedett a bőr (ezért ne is koplalj)! Formás vagy. És akkor mi van? Egy nő akkor egészséges, ha van rajta zsír. Mert szüksége van rá. Sportolsz --> piros pont. Az, hogy szép vagy-e, ill. vonzó, nem ezen múlik. Azok a buta emberek, akik bunkó módon ideirkálnak neked ocsmányságokat, nem törődve azzal, hogy ez benned esetleg lelki sérüléseket okoz. Persze, most lehet jönni azzal, hogy akkor ne tegye közzé, meg ne itt kérdezzen véleményt, de emberek vagyunk, nem állatok. Véleményt lehet intelligensen, a másik érzéseit, véleményét tiszteletbe tartva is mondani. Aki meg nem tud, az nem csak buta, de érzelmi fogyatékos. Nincs baj az alakoddal. Teljesen normális. Ha izmosabb szeretnél lenni, akkor sétálj sokat, bicajozz, járd a természetet. Nem kell feltétlenül kínlódni azért, hogy azok az állítólag hatalmas zsírpárnáid leolvadjanak. De az a legjobb, ha nem stresszelsz rajta. Ennyi :)
63/63 A kérdező kommentje:
fú köszi:)
2012. júl. 13. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!