Kell fogynom? Őszintén
2012. jún. 30. 17:45
31/63 anonim válasza:
Szerintem meg így vagy formás :) Egy nő ne izmoktól legyen formás, igenis kell az a kis zsír rád, ez így esztétikus és nem kapsz tőle szívrohamot sem. Szerintem jó alakod van, én szívesen cserélnék veled! De persze az a lényeg, hogy te mit látsz. Ez mondjuk olyan szempontból nehéz ügy, hogyha jó napod van vagy épp meglátsz egy tölcsér fagyit, akkor szépnek látod magad, ha pedig belenézel egy újságba és látod a "bombanőket", akkor már megbánod azt a fagyit. Önmagadat kell megtalálni. Az a lényeg. De szerintem szép alakod van, na. ;)
33/63 anonim válasza:
nem kell fogynod egyáltalán gyönyörű alakod van:D
34/63 anonim válasza:
Aki szerint ennek a csajszinak fogynia kell, az beteg -.-"
35/63 anonim válasza:
Akkor én beteg vagyok:D
Szerintem fogyj és izmosodj!
36/63 anonim válasza:
Akkor én is "beteg" vagyok. DE fogynod kell.
37/63 A kérdező kommentje:
na most akkor mi van?
2012. júl. 8. 16:19
38/63 anonim válasza:
Kérdező: Hogy , hogy mi van? Mit nem értesz. Megkérdezted , hogy kell e fogynod. Egyöntetű válaszokat ne várj , mivel ez ízlés dolga, és mindenkinek más a véleménye. De ha megnézed , akkor itt több az olyan válasz , hogy van rajtad súlyfelesleg. Itt ülsz a gép előtt , és nézegeted , hogy " most akkor mi van" , ahelyett , hogy kimennél sportolni. Szeretem az ilyen felfogású embereket.
39/63 anonim válasza:
Az van, h csomóan vannak akik azt írják h fogyj, és csomóan akik nem. De itt még a 30 kilóson is találnak zsírt a "sasszeműek"... Pl. szerintem nem kell fogynod egyáltalán mert jó vagy így, de döntsd el te...
40/63 anonim válasza:
Nézd már meg, összeér a combod és mekkora beled van már. Nem igaz h nem látod magadon h van rajtad zsír, vak vagy vagy mi bajod van??? Akin nincs súlyfelesleg annak sosem ér össze a lába és nem dudorodik ki az alhasa mint neked. Kíváncsi lennék egy olyan képre amin ülsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!