Szerintetek hogyan tudnék leadni pár kilót?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 16 évesen,178 centi,78 kiló vagyok,eddigi elképzeléseim szerint,heti minimum 2x fociztam,napi minimum 200 felülés,kevés evés(kb napi 4 zsemle).Mit gondoltok?2012. jún. 28. 19:55
11/16 anonim válasza:
amúgy énis 16 vagyok, 172 cm, 58 kg. egy pici hasam van nekem is :))
12/16 A kérdező kommentje:
Már bármit megtennék hogy lekerüljön rólam az a +...kérdés:ha ne zsemlét,ne kenyeret,akkor mégis mit egyek reggelire?amúgymeg bocsi ha nehezen fogom fel,csak szokatlan hogy fogyóznom kell..
2012. jún. 28. 20:21
13/16 anonim válasza:
magvas kenyér, teljes kiőrlésű barna kenyér egy kis párizsival/sonkával, paradicsommal vagy más zöldséggel.:)
amúgy ez nem csak egészséges, de finom is. (legalábbis szerintem :D)
14/16 anonim válasza:
amúgy ha teát iszol, akkor mézzel édesítsd, és ne cukorral. :) tejfölből/tejből is válaszd a zsírszegényt.
itt van pár hasznos tipp :))
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,remélem segíteni fog:)
2012. jún. 28. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!