Szeretnék pár kilót leadni. Ez így lehetséges?
Pár kilót szeretnék leadni, és ezt elérhetem azzal, ha csak kevesebb reggelit, ebédet és vacsorát nem eszek? Mindemellett rengeteg ásványvizet iszok. (Kb 2 liter/nap, vagy több.)
Egy hónap alatt mennyi változás lenne?
Jól értem? Kevesebb reggelit eszel, ebédre meg vacsorára meg nem eszel semmi? Mert azt nem sokáig bírnád :D
Ne akarj már pár nap alatt megszabadulni olyan zsírtól, amit évek alatt szedtél fel! Normálisan táplálkozz és sportolj, akkor első héten lemehet 2-3 kiló, aztán heti maximum 1. Így kell ésszerűen és egészségesen fogyózni. Előbb kellett volna gondolkozni!
1 hónap alatt egy kilót????? Ha nem értesz a fogyókúrához akkor minek írsz?
Szerintem egy hónap alatt már azzal fogynál hogy a kenyeret elhagyod.Ezzel így kb 3 kilót tudsz leadni.De nem a legegészségesebb...
Nem veszem zokon a hozzászólásokat, de nem vagyok kövér, nem azért kérdeztem. :) Ha rosszul jött ki, mégegyszer leírom, hogy reggelit meg ebédet szeretnék csak enni, a vacsorát meg hanyagolnám.
Azért tettem fel a kérdést, mert mozgásra nem tudok rendszeresen időt fordítani és tényleg csak pár kilóról lenne szó.
Itt találsz iránymutatásokat, hogy hogyan kell összerakni egy diétát valamint hogyan kell edzeni ahhoz, hogy elérd a célodat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!