Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék pár kilót leadni....

Szeretnék pár kilót leadni. Ez így lehetséges?

Figyelt kérdés

Pár kilót szeretnék leadni, és ezt elérhetem azzal, ha csak kevesebb reggelit, ebédet és vacsorát nem eszek? Mindemellett rengeteg ásványvizet iszok. (Kb 2 liter/nap, vagy több.)

Egy hónap alatt mennyi változás lenne?

2012. jún. 25. 08:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem írtad milyen magas vagy és hány kiló.És nemcsak az étel mennyisége,hanem a minősége is fontos. Ha pedig nem sovány akarsz lenni,hanem mondjuk izmos,akkor érdemes lenne eljárni futni,bringázni,táncolni,ami átmozgat és amihez kedved lenne. Egy hónap alatt kb 1 kilót egészséges leadni.
2012. jún. 25. 08:48
 2/10 Smartguy86 ***** válasza:

Jól értem? Kevesebb reggelit eszel, ebédre meg vacsorára meg nem eszel semmi? Mert azt nem sokáig bírnád :D

Ne akarj már pár nap alatt megszabadulni olyan zsírtól, amit évek alatt szedtél fel! Normálisan táplálkozz és sportolj, akkor első héten lemehet 2-3 kiló, aztán heti maximum 1. Így kell ésszerűen és egészségesen fogyózni. Előbb kellett volna gondolkozni!

2012. jún. 25. 08:54
 3/10 anonim ***** válasza:
A kérdező nem arra volt kíváncsi,hogy előbb kellett volna-e gondolkodnia okoskám,hanem értelmes tanácsokra... mi az,hogy "előbb kellett volna gondolkodni"... lehet,hogy a kérdező épp kisbabát várt,és maradt rajta felesleg, ezért szeretne leadni pár kilót... rosszindulatú idióta.
2012. jún. 25. 08:56
 4/10 anonim ***** válasza:

1 hónap alatt egy kilót????? Ha nem értesz a fogyókúrához akkor minek írsz?

Szerintem egy hónap alatt már azzal fogynál hogy a kenyeret elhagyod.Ezzel így kb 3 kilót tudsz leadni.De nem a legegészségesebb...

2012. jún. 25. 08:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem veszem zokon a hozzászólásokat, de nem vagyok kövér, nem azért kérdeztem. :) Ha rosszul jött ki, mégegyszer leírom, hogy reggelit meg ebédet szeretnék csak enni, a vacsorát meg hanyagolnám.

Azért tettem fel a kérdést, mert mozgásra nem tudok rendszeresen időt fordítani és tényleg csak pár kilóról lenne szó.

2012. jún. 25. 09:00
 6/10 Smartguy86 ***** válasza:
#3 - Azt általában le szokták írni, ha terhesség miatt van felesleg...okoskám. És igen, előbb kell gondolkozni, mert kapkodásnak ez a vége, hogy olyan kérdés kerül fel, hogy hogy lehet 10 kilókat leadni alig 1 hónap alatt...
2012. jún. 25. 09:09
 7/10 A kérdező kommentje:
De nekem nem is ez a volt a kérdésem.
2012. jún. 25. 09:11
 8/10 Smartguy86 ***** válasza:
Kérdező: Lehet, hogy abszolút nincs szükséged leadni azt a pár kilót! Sose a mérleget figyeld, főleg ilyenkor ne. Inkább nézz a tükörbe és mérd a centiket. Ha elhagyod a cukros ételeket, a fehérkenyeret, leszoksz a cigiről (ha cigizel) meg az alkoholról, azzal már nyertél valamennyit. De a sportot nem tudod kikerülni, főleg ha csak "pár kilót" érzel magadon. Pár kiló zsír mindenkin van, aki nem fitness bajnok. A test formáját az izomzat adja, szóval neked azt kell fejleszteni!
2012. jún. 25. 09:11
 9/10 Smartguy86 ***** válasza:

Itt találsz iránymutatásokat, hogy hogyan kell összerakni egy diétát valamint hogyan kell edzeni ahhoz, hogy elérd a célodat:

[link]

2012. jún. 25. 09:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 25. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!