Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 kilót mennyi idő alatt...

20 kilót mennyi idő alatt lehet leadni?

Figyelt kérdés
El kezdek diétázni. + kerékpároznék. Egy héten hányszor kéne? Kb mekkora távot?
2012. máj. 28. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom mekkora távot de 1 héten 3-szor legalább kéne mozogni, az egészséges fogyás ami nem izomból megy az a heti 1 kg körül van így 20 kilót legkorábban 5 hónap alatt lehet leadni úgy, hogy az ne jöjjön vissza jojo effektusban.
2012. máj. 28. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem 4 hónap alatt ment le.

én tornáztam minden nap diétáztam szobabicigliztem napi fél órát és egy héten egyszer 60 percet úsztam is.

2012. máj. 28. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hónap volt.

Én itthon tornáztam minden nap, legalább egy órát dupla bontásban.

Nem ettem durva kajákat, azaz kenyér helyett teljes kiőrlésű vagy inkább abonett.

Zsíros kaját nem ettem egyáltalán, köretnek krumpli és rizs helyett párolt zöldség, tésztát nem ettem csak max heti egyszer durumtésztát.

Édesség: nagyon ritkán, fagyi kéthetente. Vagy párnaponta egy csík étcsoki.

Este 6 után már csak zöldség, gyümi vagy sima sonka.

2012. máj. 28. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Kizárólag zsírból, egészséges módszerrel ez 20 hét. Természetesen ilyen-olyan elmebajok követésével, valamint az izomzat leépítésével ez sokkal hamarabb véghezvihető, az már más kérdés, hogy esztétikailag nem lesz a legjobb.
2012. máj. 31. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!