Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék leadni pár kilót?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 16 évesen,178 centi,78 kiló vagyok,eddigi elképzeléseim szerint,heti minimum 2x fociztam,napi minimum 200 felülés,kevés evés(kb napi 4 zsemle).Mit gondoltok?

2012. jún. 28. 19:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70 kiló neked tökéletesen elég szerintem. De a diétád nagyon rossz..Nem akarok prédikálni bocsi:) De a napi 4 zsömlét hogy értetted? Hogy csak annyit eszel egész nap és mellé semmi mást? Csak 4 zsömlét? Mert az iszonyatosna kevés + tömény szénhidrát...
2012. jún. 28. 20:02
 2/16 anonim ***** válasza:

szia! :)

a testmozgás nagyon jó, és tudod, az izom nehezebb mint a zsír. :)

amúgy az étrendedből a zsemlét, a fehér kenyeret "űzd ki", inkább egyél magvas/teljes kiőrlésű kenyeret, sok zöldséget, igyál napi 1,5/2 liter vizet. fehér húsokat és halat egyél, zöldségkörettel. ami fontos, hogy változatosan és mértékkel egyél. :) az sem jó, ha nagyon keveset eszel és "éhezteted" magad.

sok sikert! :)

2012. jún. 28. 20:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést hogy agyon legyek dicsérve,hanem azért,hogy kritikákat kapjak:) Egyébként napi 4 zsemlét úgy értettem.hogy össz vissz 4 zsemlét eszek egy nap 2 parízerrel egy zsemlében,meg 3 liter vizet:)
2012. jún. 28. 20:05
 4/16 anonim ***** válasza:
1. vagyok. szerintem a 4 zsemle + 3 liter víz nem épp megfelelő... ezzel nem biztos hogy le tudsz adni pár kilót, vagy ha le is tudsz, akkor sem egészséges ez a módszer. én leírtam, amit gondolok. :)
2012. jún. 28. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:
vagyis 2. vagyok :DD bocsi :)
 6/16 A kérdező kommentje:
igazából kondiztam is,szóval nem vagyok egy dagadt dög,mert nagyrészt átdolgoztam izommá,de azért maradt egy kis pocakom is,ami már nagyon zavar:)
 7/16 anonim ***** válasza:
nem is mondtam hogy dagadt vagy.. :D de szerintem az étrenden változtass!! :)
2012. jún. 28. 20:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Miután abbahagytam a kondit akkor szedtem fel..Egyébként már nem tudom mivel próbálkozzak,már kétségbeesésemben 4 zsemlét ettem egy nap,és koplaltam mint egy őrült.Mi lenne a legtökéletesebb napi adag? Mert a halat nem szeretem,és nincs is rá módom most húst meg halat enni a meló miatt ebédre,de valahogy elszeretném kezdeni a zsírégetést:)
2012. jún. 28. 20:11
 9/16 anonim ***** válasza:

hát, mindenkinek más a napi adag, de naponta 4-5x egyél kisebb adagokat! és ne csak zsemlét, ez a lehető legrosszabb!:) nassolásként pl joghurt, gyümölcs stb.

vöröshúsokat is ehetsz, de csak mértékkel. a lényeg, hogy a fehérkenyeret, édességeket hagyd ki. na jó, 2 kocka étcsoki megengedett, sőt egészséges is. :)

2012. jún. 28. 20:15
 10/16 anonim ***** válasza:
ja és vacsorára ne egyél nehéz kajákat, főleg 7 óra után!
2012. jún. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!