Miért olyan nehéz belekezdeni a fogyókúrába? Nektek is nehezen megy?
A fogyokurak nem mukodnek! Ideig oraig javulast tapasztalsz, majd hetek/honapok mulva visszahizod a leadott kilokat!
Ezert nehez belekezdeni, ezert nehez benne maradni, mert valahol tudat alatt tisztaban vagy vele, hogy nem mukodik. A tested is harcol ellene, ezert ilyen nehez ravenni magad.
Maga a szo, hogy fogyo- mar negativ es a legtobb emberben taszitast valt ki.
En meg olyannal nem talalkoztam, aki ugy elvezte volna a fogyokurat mint peldaul az unokaocsem elvezi a medencet, vagy ahogyan en elvezem a hullamvasutakat. Hosszutavon nem mukodnek!
Akinek pedig mukodik, az ugyanolyan plottyedt es puha marad mint eddig volt, csak a merleg fog kevesebbet mutatni. Mi abban a jo?
Nem fogyokurazni kell, hanem alakot formalni es eletmodot valtoztatni. Mindenki talalja meg maganak a megfelelo etkezest es a rendszeres mozgast. Ha valaki imadja a csokit es muszaly megennie belole napi szinten, az mozogjon tobbet. Akinek nincs lehetosege a rendszeres mozgasra, az igenis vegye a faradtsagot es figyeljen az etkezesere.
Hetente 1x 2x erosito gyakorlatok vegzesevel nemcsak szep formas lesz az alakunk, hanem meg feles zsirtol is megszabadulunk, ugyanis nincs mas dolog a vilagon ami olyan jol egeti a zsirt mint az IZOM! A sajat izmunk. De ehhez mozogni kell. Meg kell az izmokat eroltetni (fekvotamasz, huzodzkodast, sulyemeles) mert ez majd novekedesre serkenti az izmokat, amik szep feszesse teszik a testunket, es kozben a gonosz zsirparnakat is elegetik nekunk.
Ennyi a titok: etkezes es mozgas. Es ha erre a ket dologra odafigyelunk, akkor a vilag osszes fogyokuras programja mehet a pitchaba :)
Szia! Nekem is kb. annyit kéne lefogynom. Lány vagy? Mennyi idős? Esetleg csinálhatnánk együtt. Úgy tudom, úgy hatásosabb, mert motivál a másik, hogy "jobb legyél nála", vagy "ne legyél rosszabb" meg "ha neki is sikerült nekem is fog". :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!