Nagyon kövér vagyok? Hány kg-t kéne fogynom, hogy sovány legyek? (képpel)
Gyűlölöm a testemet.:S Egész nap csak az jár a fejemben,hogy fogynom és fogynom és fogynom kell.:( Nem merek semmit enni szinte egész nap csak 1 almát és amint azt megettem egyből meg is bántam. De anyáék azt mondják,hogy nem vagyok kövér. De ha megmutatom neki a válaszokat,hogy igenis mások kövérnek tartanak akkor hátha nem fog állandóan rám szólni,hogy egyek.:) Szóval hány kg-t kéne fogynom még? Kép:
Bocsi a rossz "képszerkesztés" miatt.:)
165/48... Még a hülyének (olyan, mint te) is kevés.
Persze, mindjárt elhiszem, hogy kövérnek tartod magad, azt itt pózolgatsz bikiniben ország-világnak... Kit akarsz hülyére venni?
Ez fogyókúra témakör, ahol valóban túlsúlyos emberek kérnek segítséget, mert szükségük van rá. Érted??? Nem arra van, hogy te itt kényeztesd a kis lelkedet, fényezd az egódat, hogy nyalják a segged, "Jaj, ne szórakozz, tökéletes vagy..."
Ez nem az a hely... Ott a kis barátod a képen, kérd meg, hogy dícsérgesse már a bordáidat, mert nem vagy vele elégedett...
Nem úgy nézel ki,mint akinek gondja van az alakjával,de ezt szerintem te is tudod.
Alapból csak az vesz fel piros színt,aki feltűnésre vágyik ki akar tűnni a tömegből.
A másik meg a pózolásodból egyértelműen lejön,hogy az egód valahol 200 km-rel feljebb van,mint kellene.
Ne magyarázd már itt be nekünk,hogy jajj szegény lány dagadtak érzi magát kórosan sovány BMI értékkel,amikor még a lábujjkörmöd is tűzpirosan világít.
Nekem van 5-10 kg feleslegem és tényleg kövérnek is érzem magam(tesztek is érte)..halkan még megjegyezném,hogy én nem így pózolok vagy aki kövérnek látja magát az nem yígy viselkedik.Ennyi.
Mellesleg elájulhatsz az alakodtól a fejed még lehet ronda vagy lehetsz mellé buta is.
Ha tévednék,akkor sajnálom menj el pszichológushoz.
Hármas válaszoló vagyok. Még mindig nem töröltettétek?!
Ja, és itt megkérek minden A KÉRDÉSRE válaszolni vágyó hölgyet, hogy ne adják a kérdező alá a lovat.
Kérdezőt meg megkérem, hogy hűccse azokat a söröket.
Aki valóban hájasnak érzi magát, nem pózol bikiniben, tudod?? ;) mondja ezt egy valóban túlsúlyos lány (165cm/79kg).
Menj, fogyózz, hogy mihamarabb elfogyjál a Föld színéről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!