Nagyon kövér vagyok? Hány kg-t kéne fogynom, hogy sovány legyek? (képpel)
Gyűlölöm a testemet.:S Egész nap csak az jár a fejemben,hogy fogynom és fogynom és fogynom kell.:( Nem merek semmit enni szinte egész nap csak 1 almát és amint azt megettem egyből meg is bántam. De anyáék azt mondják,hogy nem vagyok kövér. De ha megmutatom neki a válaszokat,hogy igenis mások kövérnek tartanak akkor hátha nem fog állandóan rám szólni,hogy egyek.:) Szóval hány kg-t kéne fogynom még? Kép:
Bocsi a rossz "képszerkesztés" miatt.:)
Magasság/testsúly?
Csakn azért kérdezem, mért én is így akarok kinézni.:D
Mitakarsz? Gyönyörű vagy!
13/L
aj ba*zdmeg... észnél vagy te?48
kilósan kövér... ajj
Az valószínűleg a bordája lesz...
Hülye vagy te, kérdező. Túrórudi is csak szívat. Most 10-en azt mondták, hogy sovány vagy, egy meg szórakozik itt, és te rögtön csak az ő válaszát látod meg. Vagy te is csak húzod a komolyan fogyni vágyók agyát.
Ilyen gondolkodásmóddal akárhány évesen is csak egy kiscsaj vagy.
nagyon remélem, hogy anyukádnak több esze van, mint neked és elcipel valami agykurkászhoz, majd megtudod, milyen vicces is 48 kilósan kövérnek lenni...
gondolkodj már egy kicsit, könyörgöm!!!
Szerinted az olyan lányoknak, mint pl. én (160cm és 72kiló), hogy esik, hogy te itt 48kilós létedre kövérezed magad??? Ha te kövér lennél, akkor mi mik lennénk??? Bolygók?????
Ki nem állhatom az ilyen kis pi-ákat!!!
Nagyon remélem, hogy törlik a kérdést!!
De tudod mit, azt az egy almát se edd meg, legalább egy hülyével kevesebb lesz!!!
:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!