Dagadt a fejem,162cm és 68kg vagyok. Szerintetek mennyit kéne fogynom, hogy ne legyen nagy kövér fejem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 11:23
2/7 anonim válasza:
Tegyél fel képet! Így nem lehet megítélni!!!
4/7 anonim válasza:
Kb. 10 kilót de így hogy nem látjuk nem tudjuk megállapítani hogy egyáltalán tényleg dagadt e a fejed :)
5/7 anonim válasza:
Az nem zavar hogy másol is kövér vagy esetleg?
Kövér a fejed..? érdekes.. ha már a fejed zavar, az alakod nem?
6/7 anonim válasza:
Van olyan, akinek csak a feje kövér. Pl párom.
175 centi, de már 70 kilósan is kövér a feje és nagyon tokás. Egyszer, mikor elérte a 80 kilót, az arca alapján nagyon kövérnek nézett ki, pedig testre nem volt az egyáltalán(nagyon pici pocak, de nem vészes)
Most 72, testre kicsit sovány is, de tokája van rendesen.
7/7 A kérdező kommentje:
KÖszi a válaszokat!:-)
Én is kb úgy vagyok vele mint az utolsó hozzászóló:D
A hasamon nem nagyon látszik, inkább én is tokásodom...ami nagyon zavar...Most 66kg vagyok, én is kb olyan 52kg-ig akarok lefogyni.
2012. jún. 12. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!