Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokan használtok: Bio-C. L....

Sokan használtok: Bio-C. L. A. Booster-t? és ha igen akkor mennyire segít, mert leszeretnék fogyni 15 kg-t.

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 15:32
 1/4 Krisz85 ***** válasza:
diéta súlyzós és aerob jellegű edzés nélkül semmit nem fog használni, felesleges pénzkidobás, sőt idővel rájössz hogy az előbb említett tényezők ha megvannak, akkor egyenesen felesleges, vagyis nem oszt
2009. júl. 7. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:

hát a barátnőm másfél hónap alatt 8 kg-t fogyott tőle..nem tornázott se semmi..és amúgy is nagyon sokan dícsérik én azért kipróbálom,de mégcsak 2 napja szedem..minden nap 2-őt..vagyis úgy kell szedni..

azért köszi hogy írtál,de szeretnék még kapni válaszokat..

2009. júl. 8. 11:37
 3/4 Krisz85 ***** válasza:

látszik hogy nem olvastál a régebbi kérdésekből, többféleképpen tudsz fogyni, a súlycsökkenés adódhat nagyobbrészt zsírvesztésből és minimális izomvesztésből

illetve adódhat csak izomvesztésből is, ami író egészségtelen, ráadásul a test összképe sem lesz ideális, lötyög minden stb. Ehhez laikusok nem értenek, edzők, és komolyan sportolók azonnal észreveszik, köztük jómagam is, hogy az illető koplalással fogyott /testsúlyt/ vagy diéta és sport által veszített jelentős mennyiségű zsírt. VAn különbség.

Tippeld, hogy a barátnődre melyik változat illik.

2009. júl. 8. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy nem arra feleltetek(él) amit én kérdezek..na mind 1

én azt kérdeztem hogy sokan használtok e, és mennyire segít..

2009. júl. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!