Aki kövér vagy túlsúlyos az miért iszik cukros űdítőt és mekdonálcos kaját, csipszet, csokit?
aki azt írja, hogy egy kövérebb nő is lehet boldog azzal a testsúllyal ami neki van, az tuti nem volt még elhízva.
mentél már be úgy egy ruhaüzletbe, h szétnéztél, és láttad, hogy még a legnagyobb méretű cuccba sem férsz bele, pedig olyan jó lenne, ha végre vehetnél egy olyan ruhát, ami tetszik.
ehelyett végigjársz 20 boltot, és ha van egy kis szerencséd, akkor találsz egy olyan nadrágot vagy pólót, amit meg tudsz fizetni, és nem úgy nézel ki benne mint egy kötözött sonka.
közünk nincs sok hozzá, de azért azt bírom, h valaki nonstop sír, h mekkora segge van, aztán tolja be a dupla burgert.
MErt akaratgyengék. Sosem fognak lefogyni, és úgy bírom mikor egy 100 kilós csaj azt mondja nekem hogy nem vagyok az esete, mert neki a sportos kocka hasú izmos rövid hajú csávók jönnek be. Tök szánalmas.
Egyébként én sem vagyok ronda, 92 kilónál döbbentem rá hgoy változtatni kell, elkezdtem sportolni és diétázni, jelenleg 81 kg vagyok és még fogyózok. Vannak igényeim, nem vagyok tökéletes, de a másikat azért nem ítélem el mert vannak hibái, azok mindenkinek vannak. Csak az olyanokat akik gusztustalanok, nyavajognak hogy nem megy a fogyás, közben meg egyik kezükben hamburger van, a másikban meg kóla és döglenek a gép előtt és facebookoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!