Szerintetek ennek a lánynak milyen az alakja? Kövér? Van több kép is
2012. jún. 16. 20:04
2/13 anonim válasza:
Kicsit husi, bár elég rossz minőségű képek, nem sok minden derül...:/
3/13 anonim válasza:
Van egy kis felesleg rajta, de nem kövér.
4/13 quetzalcoatl válasza:
Szerintem inkább kövér mint átlagos. De nem vészesen. Ez olyan amit megfelelő öltözködéssel még kompenzálni lehet.
5/13 anonim válasza:
Van rajta felesleg, meg elég puhának néz ki, feltehetően nem sportol.
De nem kövér, méretre átlagos.
Kövér az, aki nem fér bele normál méretű ruhákba, a buszon több helyet foglal egy ülésnél, a mérete megnehezíti az életét, és a súlya kihat az eü. állapotára.
A képen a lány 38-40 ruhaméretű ránézésre, a súlya meg eü. szempontból normális lehet, a kövérségtől messze van.
6/13 anonim válasza:
molett?? kövér?? jól érzitek magatokat? szerintem agyatokra ment a meleg. Ez egy tök átlagos alak, hason van pár kg de sztem még így is a vékonyabb kategória.
8/13 anonim válasza:
nem kövér, de szerintem elég undii...Fúúj :P
9/13 A kérdező kommentje:
utolsó kösz....-.- :(
2012. jún. 18. 20:34
10/13 anonim válasza:
Kicsit szét vagy folyva, főleg hasban, az nem gyengén zsíros!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!