Szerintetek ennek a lánynak milyen az alakja? Kövér? Van több kép is
2012. jún. 16. 20:04
11/13 anonim válasza:
Kövérnek nem mondanám,de nem túl jó a testkompozíció, ahhoz képest hogy vékony, zsíros. Szerintem manapság ez olyan átlagos testalkat.
Pár hónap alatt bomba csaj lenne belőle(d)
12/13 anonim válasza:
Egyértelmű hogy te vagy nem értem hogy miért kell azt írni hogy "ennek a lánynak" -.- és válaszolva a kérdésedre: igen kövér vagy főleg hasból kéne fogynod.
13/13 anonim válasza:
szép... nem kell csontnak és bőrnek lenni ahoz hogy valaki szép legyen inkább figyelj oda az öltözködésre meg ilyenekre és NEHOGY ELKEZDJ VALAMI SZART SZEDNI AMITŐL ELVILEG LEFOGYSZ hanem sportolj vagy ilyenek hogyha nem érzed így jól magad de sztem bátran kijelenthetem hogy tényleg nem vagy dagadtt kell 1 kis hús is (nem vigasztalás)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!