Aki kövér vagy túlsúlyos az miért iszik cukros űdítőt és mekdonálcos kaját, csipszet, csokit?
Hát ez az.. A 90+ nők úgyanúgy lehetnek jó nők, mint egy 50+.
Én azokat a nőket tartom undorítónak akik azon nyavalyognak, hogy 57 kg és 50 akar lenni és mindenkinek panaszolja..
Nevetséges.
A Mekis kaját kell enni azt eszik, én is szoktam enni 1 évben kb kétszer.. Nagy dolog, de senkinek semmi köze hozzá..
Kérdező, örülj, hogy te (gondolom) egészségesen kajálsz
De én meg nem értem, hogy mi közöd neked ahhoz, hogy más mit csinál!?
Segítek: SEMMI!
A Kérdező beteg és buta.
Nem kell törődni vele, valószínűleg eleve csak provokációból tette fel a kérdést. Minden újabb kommentje erre utal.
1:ízlik neki, viszonylag olcsó(500ft egy menü-krumpli, sajtburger és üdítő), éhes és hirtelen nincs más a közelben
2: nincs ideje főzni mert sokat dolgozik, vagy nem szeret, nem akar inkább ez
3: ő így érzi jól magát és kész
4: nem érdekli a saját egészsége
5: lehet hogy csak havi vagy évi szinten eszik néha néha és pont azt látod
6: hogyne lehetne már boldog, nem a soványságon és a kövérségen múlik a boldogság, lehet valkai csinos 90 és 60kilósan is, csak tudnia kell mit és hogyan viseljen, mi az ami neki jól áll (100kg nő ne menjen miniszoknyába és bikinibe)
vannak apró örömök is-valaki meglep akármivel, megdicsérnek stb ez nem múlik testalkaton
én alig eszek 45 kilós vagyok, se egészségem se barátom-nem vagyok boldog pedig vékony vagyok nagyon is
7:semmi közöd hozzá, örülj annak hogy te szép vagy és egészséges, ne idegen emberekkel foglalkozzál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!