Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki kövér vagy túlsúlyos az...

Aki kövér vagy túlsúlyos az miért iszik cukros űdítőt és mekdonálcos kaját, csipszet, csokit?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet látok sajnos az utcán és nem tudom mire vélni hogy a dundibb nők (90+) miért csinálnak magunkból még dundibbat??? Mindenünnen az folyik hogy a cukor hízlal, a mekis kaja csöpög a zsírtól...NEM hinném h bármilyen diéta engedi ezt...Legszívesebben kivenném a kezükből...
2012. jún. 22. 08:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Mert lehet hogy ő így érzi jól magát és nem akar vékony lenni? Ez miért olyan hihetetlen? És mit hergeled magad rajta, mindenki azt eszik amit akar! Nem árt vele neked...
2012. jún. 22. 11:32
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez az.. A 90+ nők úgyanúgy lehetnek jó nők, mint egy 50+.

Én azokat a nőket tartom undorítónak akik azon nyavalyognak, hogy 57 kg és 50 akar lenni és mindenkinek panaszolja..

Nevetséges.

A Mekis kaját kell enni azt eszik, én is szoktam enni 1 évben kb kétszer.. Nagy dolog, de senkinek semmi köze hozzá..

Kérdező, örülj, hogy te (gondolom) egészségesen kajálsz

2012. jún. 22. 11:58
 13/27 anonim ***** válasza:
61%

De én meg nem értem, hogy mi közöd neked ahhoz, hogy más mit csinál!?

Segítek: SEMMI!

2012. jún. 22. 12:06
 14/27 anonim ***** válasza:
66%
és ha ő úgy érzi jól magát? mindenki azt csinál, amit akar, neked pedig az égadta egy világon semmi közöd hozzá. törődj inkább magaddal, bun.kó.
2012. jún. 22. 13:49
 15/27 A kérdező kommentje:
olyan nincs hogy elégedett elhízott nő..
2012. jún. 22. 14:34
 16/27 anonim ***** válasza:
61%
hogyne lehetne. van egy ismerősöm, aki több, mint 100 kg (nemtudom pontosan, sosem kérdeztem), de simán néz ki olyan jól, mint egy 50 kgos, vmelyiknél még jobban is. olyan magabiztosság, és szépség árad belőle, h elbújok mellette a magam 60 kilójával. elég buta lehetsz kérdező :)
2012. jún. 22. 14:41
 17/27 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nincs olyan? Én ismerek olyat, tán csak beképzelem a nőt?
 18/27 anonim ***** válasza:
Annyira kivan a nyuszismammuszom ezzel az egész hülyeséggel, hogy csak az lehet szép, boldog, elégedett, aki vékony. A nagy lófiszf@szt.
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

A Kérdező beteg és buta.

Nem kell törődni vele, valószínűleg eleve csak provokációból tette fel a kérdést. Minden újabb kommentje erre utal.

2012. jún. 22. 14:46
 20/27 anonim ***** válasza:
83%

1:ízlik neki, viszonylag olcsó(500ft egy menü-krumpli, sajtburger és üdítő), éhes és hirtelen nincs más a közelben

2: nincs ideje főzni mert sokat dolgozik, vagy nem szeret, nem akar inkább ez

3: ő így érzi jól magát és kész

4: nem érdekli a saját egészsége

5: lehet hogy csak havi vagy évi szinten eszik néha néha és pont azt látod

6: hogyne lehetne már boldog, nem a soványságon és a kövérségen múlik a boldogság, lehet valkai csinos 90 és 60kilósan is, csak tudnia kell mit és hogyan viseljen, mi az ami neki jól áll (100kg nő ne menjen miniszoknyába és bikinibe)

vannak apró örömök is-valaki meglep akármivel, megdicsérnek stb ez nem múlik testalkaton

én alig eszek 45 kilós vagyok, se egészségem se barátom-nem vagyok boldog pedig vékony vagyok nagyon is

7:semmi közöd hozzá, örülj annak hogy te szép vagy és egészséges, ne idegen emberekkel foglalkozzál

2012. jún. 22. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!