Aki kövér vagy túlsúlyos az miért iszik cukros űdítőt és mekdonálcos kaját, csipszet, csokit?
A szervezetük hozzászokott a nagy energiabevitelhez, és ebből elég sokat el lehet raktározni... és még ízlik is nekik. Ezért.
Amúgy a túlsúly sokszor épp ezek következménye, és hosszú évek alatt megszilárdult rossz szokásokról nehéz lemondani.
1. Azért gondolom, mert ízlik nekik
2. Nem tudom, mi közöd hozzá?
(És nem, én nem tartozom ebbe a kategóriába, viszont néha szoktam enni egy McFlurry-t, és nagyon szeretem, nem értem, hogy másnak miért ne lehetne, ha ízlik neki. Mindenről nem lehet mindig lemondani. És csak azért, mert te épp látod, egyáltalán nem biztos, hogy naponta eszi, lehet, évente egyszer engedi meg magának. Ki tudja?)
ez kb ugyanaz, h a csóróknak minek kell hitelre plazmatv, meg ájfón, meg x5-ös?
pont azért csórók, mert erre költenek, ahelyett, h ezt a pénzt félretennék.
a ducik is pont azért olyanok, mert ezt eszik a mozgás és a normális kaják helyett. ez csak zsír, cukor, szénhidrát, de valójában éhezik a testük, ezért kell nekik még több.
Nem hallottál még arról, hogy a fogyókúrában néha kell egy "zabanap"? Amúgy meg mi közöd hozzá? :D Annyira utálom, ha valaki beleszól abba, hogy mit eszek.
Én pl. cukorbeteg vagyok, és néha beszólnak, hogy mit eszek, miközben én tudom jobban, hogy miből mennyit lehet ennem. Mindig az okoskodik, aki kívülről látja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!