Szerintetek hány kiló felesleg van rajtam? Letudom ezt adni kb július végéig?
Szia, én női szemmel mondom azt, hogy nagyon szép alakod van. Persze még lehet mit alakítani rajt, de túlzás az a 15 kg. 58kg körül szerintem teljesen jó lennél, 8kg ha lemegy összesen az bőven elég egy kicsi a hasadról, combodról, és a karodról.
Az legrosszabb amit tehetsz szerintem, hogy időre akarod a fogyást elérni. Lehet így is, de ha nem sikerül akkor csalódott leszel, aztán úgy érzed nem volt értelme belekezdeni, és visszaszeded a kilókat. Szóval szerintem ne azt nézd, hogy mikorra tudsz lefogyni, hanem azt hogy csökkenjen az a súly, akár 1 akár több hónap alatt ha eléred a célod örülni fogsz. :) A hogyan,az már egy nehezebb tészta, a lényeg, hogy többet mozogj mint eddig, és kevesebbet egyél. Én most -20kgnál tartok, 2év alatt sikerült lefogynom, de nem küzdködtem, csak egyszerűen elhagytam a régi rossz szokásokat. felkeléskor egyszerre eszem egy pirítóst, és utána minden három órába valamit. Nem gondolom, hogy lekellene mondani a kenyérről, vagy egyéb dolgokról, csak a mértékletesség a lényeg. Sose egyél annyit, hogy úgy érzed teli vagy. Elég ha tányér félig van, három óra múlva úgyis ehetsz ismét. A mozgás az meg csak plusz, a lényeg, hogy olyan sportot választ,amit szívesen csinálsz,és nem adod fel 1 hét után, azzal, hogy te nem bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!