Így mennyire tudom formába hozni magam?
Július 6-7-8ai hétvégére kéne kicsit összeszednem magam. (egyébként is szeretnék kicsit egészségesebb, sportosabb lenni, de ez volt az utolsó löket. :D)
Úgy gondoltam, hogy reggelire ennék: (természetesen, nem EGYSZERRE, ezek csak külön opciók)
- zabpelyhet
- teljeskiőrlésű kenyeret 1 v. 2 két szeletet vmi sovány felvágottal és mellé paradicsom v uborka.
- ha nagyon kívánom a nasit, akkor ilyenkor ennék 1 v. 2 kocka csokit (de reméljük, hogy inkább nem :D)
Tízóraira valami gyümölcsöt gondoltam, esetleg gyümölcs-sali.
Ebédre már mióta csirkét eszünk vmi kis fűszerrel + zöldségekkel összefőzve. Köretként barna rizs vagy köles, de ezt néha el is hagyjuk.
Uzsonnára esetleg egy szelet piritós simán (teljeskiőrlésű v. rozs), esetleg megint gyümölcs.
Vacsorára pedig vagy az ebédből megmaradt csirkéből ennék, vagy vmilyen light-os joghurt.
Emellett esténként tornáznék (konkrétan pilates, neten találtam pár jó videót) 2×30 percet. Ilyen melegben egyszerűen nem tudok többet mozogni, nagyon ájulós-rosszul levős vagyok. Valamint rengeteg vizet innék.
Így ezalatt a 2-3 hét alatt elvileg le tudok dobni mondjuk 3-4 kilót ugye? :)
Mint írtam mindenképpen szeretném rendszeresíteni a dolgokat a hétköznapokra, ha elértem a kívánt súlyt/kinézetet, akkor talán egy kicsit lazábban. :)
De szerintem az a 3-4 kiló is meglátszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!