Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két év alatt felszaladt rám...

Két év alatt felszaladt rám 10kg.155 cm magasságomhoz 60 kg vagyok. Nyárra formába szeretném hozni magam. Ki mit javasol? 22/L

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Sport, diéta.

futás

2012. febr. 5. 22:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Diéta?mindenkinél más!Konkretizálnád légy szíves,hogy nálad mit takar a diéta.Attól félek,hogy a futástól még izmosabb lesz a hátsóm meg a combom,mert azokkal lényegében nincs gond,csak mivel helyi fogyás nincs így valamit muszáj csinálnom.Hasra,karra és csípőre valami javaslat,gyakorat,esetleg személyes tapasztalat ki hogyan csinálta.Köszönöm a választ!
2012. febr. 5. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:

az nem izomzat a hátsódon hanem hájréteg

(bocs hogy odaszarok a küszöbre)

2012. febr. 5. 22:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi kedves kötöszködő véletlen elírtam...a kérdésre azonban nem válaszoltál..
2012. febr. 5. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Aerob edzés-> kocogás, séta, ellipszistréner, heti 3-4 alkalommal, legalább egy óra. 130alatti pulzussal. Teljes kiőrlésű kenyér, sovány húsok, sok zöldség, kevés zsír és fölösleges szénhidrát (tészták, kekszek, sütik, vagy ha eszel akkor azt le is kell dolgoznod). Mellé sok folyadék és egy rendes multivitamin-készítmény. Dióhéjban ennyi, holnap majd kifejtem ha nem leszek ennyire fáradt.
2012. febr. 5. 23:25
 6/8 anonim válasza:

én is ennyi vagyok:):)156cm 60kg

sajnos ha elkezdesz fogyni, nem mindig onnan mennek le a kilók ahonnan szeretnénk:(

én 65 kg-ról kezdtem....

napi min.20perc-max 1 óra taposás, futás, és heti 3-4-szer torna,(kb.20perc)

pl. 20 perc taposás +20 perc torna

délelőtt minimális szénhidrát pl. teljes kiőrlésű szendvics, délután fehérje....

nekem itt különben 1 hónapja stagnál a súlyom:(:(

2012. febr. 6. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ennék naponta 1200 kalóriát és emellett aerobic vagy intenzív torna (tavasszal=kocogás) 30perc -1 óráig mondjuk kétnaponta.

Én mindig ezzel fogyok ha kell 2-3 kilót. Igaz nekem nehezen megy le, mert nincs sok feleslegem, de ezzel meg a mozgással heti 0,5-1 kilót le lehet adni.

2012. febr. 6. 09:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Megfogadom a tanácsokat!Jöhetnek még javaslatok!
2012. febr. 6. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!