160 cm magas vagyok és 53-54 kg ez nagyon sok kiló a magasságomhoz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 15:09
1/9 anonim válasza:
Hivatalosan normális, nem hivatalosan meg nézz tükörbe, vagy legalább egy képet tölts fel nekünk. Honnan tudjuk látatlanba?
Én pl. 165 centi vagyok, és 50 kg szeretnék lenni.
2/9 anonim válasza:
Nagyon sok semmiképpen sem lehet... A mai fiataloknak 170 centihez a 40 kiló is sok?!
3/9 anonim válasza:
Én pont ennyi voltam tavaly ugyanilyen magassággal, és tökéletesen éreztem magam a bőrömben, szexinek tartottam magam:-)) Most sajna felszaladt pár kiló, de igyekszem annyi lenni, mint most te! Irigyellek! :-)
4/9 anonim válasza:
Már nem azért de én 168 cm vagyok és ha 5-össel kezdődne a súlyom, nem ismerne rám senki.
Nincs rajtam sok zsírréteg, sokan meg is lepődnek, hogy 60 kg felett szoktam lenni.
Nálam lélektani határ volt egyszer a 61 kg de ez látszott is. (arcom beesett, csontjaim kilógtak)
Kinek milyen az alkata.
5/9 anonim válasza:
Hogy sok-e? Éppen, hogy kevés... szerintem.
Hát én vagyok 58 a 178 centimmel... ez sovány, az biztos..
Azt mondják a magasság-100= optimális testsúly.
6/9 anonim válasza:
nem kevés és nem is sok. ideális is lehet ha nem puha hájas vagy.
7/9 anonim válasza:
elvileg magasság - 110 az ideális (feljebb rosszul írták) de nagyon kövér biztos nem vagy
8/9 A kérdező kommentje:
huh most megnyugodtam :DD
2011. máj. 8. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!