Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mozgást tudok így...

Milyen mozgást tudok így csinálni, ami hatásos is?

Figyelt kérdés
Pár hete műtöttek. Teljes hasfali vágásom van, bélproblémáim voltak/vannak. Itthon pihengélek, nem nagyon mozoghatok, de a kilók jönnek fel. Étkezéssel nincs gondom, mert eddig sem zabáltam, most sem. sőt diétáznom kell. Műtét előtt majd minden nap futottam, bicajoztam, de ezek most kilőve. Milyen gyakorlatokat tudnátok mondani, amivel érhetek el pár kiló mínuszt?
2012. jún. 20. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb gyógyulj meg nehogy valami bajod legyen tőle. Az étrendre figyelj hogy mit eszel. Inkább napi többször, de semmi zsírosat , sok fehérjét, kevés szénhidrátot.
2012. jún. 20. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Jah és persze egyszerre kevesebbet.
2012. jún. 20. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Alig ehetek valamit. zsírosat, fűszereset, puffasztót egyáltalán. Egyszerre sokat nem is bírok, mert emésztési gondjaim is lettek közben.
2012. jún. 20. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!