Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a léböjtkúra lényege?...

Mi a léböjtkúra lényege? Hogyan kell csinálni, hogy hatásos legyen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 07:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A léböjt-kúra annyit jelent, hogy ez alatt az idö alatt csak vizet, édesitetlen teát és meghatározott mennyiségü gyümölcs-, illletve zöldséglét iszol.

Ezt azonban nem célszerü hosszabb ideig csinálni, mert fogyni nem lehet vele - föként csak vizet veszitesz, már a 3. naptól erösen épiti le az izmokat (és igy a veséknek árt, mert a leépült izmos ugyanolyan anyaggá bomlanak, mintha sok húst ettél volna ebben az idöszakban).

Aminek van értelme, ha ezt hetente egy napon végzed, akkor tényleg átmossa a szervezetet, de ennél tovább vagy gyakrabban csak ártalmas.

2010. márc. 8. 07:39
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én csináltam egyszer egy 5 naposat. Nekem egyébként jóérzés volt utána. De csatlakozom az előttem szólóhoz. Sok izmot is veszítettem, viszont lement zsír is. Kb 3 kg ment le vele.
2010. márc. 8. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És mennyi jött vissza?
2010. márc. 8. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Azért nem, mert ez a léböjtkúra segített teljesen máshogy hozzááállni a kajához. És a másik jó az volt benne, hogy nehéz volt újra elkezdeni enni, és azóta is ügyelek, hogy ne tágatítsam halálra a gyomrom, magyarán szólva kevesebbel is jól tudok lakni. Nekem bejött. D azért nem ajánlgatom senkinek, mert tényleg észnél kell lenni. És én nem is avgyok túlsúlyos. Itt ott volt egy ici pici, de nem túlsúly. 54 kg vagyok 176 cmhez. A léböjt előtt meg 58 voltam. Szeptemberben csnáltam meg a kúrát. Azóta ennyi vagyok.
2010. márc. 8. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

ma 10:12-es: azért még az 58 kilóval is túl sovány voltál, az 54-röl nem is beszélve. A BMI-érték 20 és 24 között normális, ennél kevesebb már baj: az 58 kilóval nálad 18,72 a BMI, 54-gyel pedig 17,43.

Elég baj, hogy valaki még 18- as értékkel fogyni akar, ez már beteges dolog.

2010. márc. 8. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hallottam, hogy 3 napnál tovább nem szabad csinálni, mert teljesen felbolydul tőle a szervezeted. De a legegészségesebb tényleg a heti 1.
2010. márc. 8. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
13.54-es: nem tartom magam most sem vékonynak. az a BMI dolog szerintem el van túlozva marhára. így is 96 a csípőm, 67 a derekam, és pedig izom is van rajtam. a BMI nem nézi hogy nő vagy férfi vagy-e. a BMI azt sem veszi figyelembe, hogy milyen a csontozat. nekem nagyon könnyű például, alapból törékeny alkat vagyok. az 58 kilóval sok volt rajtam a háj. nem voltam vékony szerintem. 54el meg még mindig van egy kis megfogni való husi a hasamon :) tehát még mindig nem vagyok kórosan sovány, ahol van háj, az nem anorexia :) de azért köszi, h aggódsz értem. (voltam 2 éve 47 kg, akkor már tényleg vékony voltam, de még ott is egészségesnek mondott az orvos)
2010. márc. 8. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
BMI 18 és 25 között normális.
2010. márc. 8. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt meg honnan veszed: nöknél 19-24 között, férfiaknál 20 és 25 közt normális!!!
2010. márc. 8. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!