Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A pasik körében miért nem...

A pasik körében miért nem elterjedt a saláta-evés?

Figyelt kérdés
Nem pusztán fogyókúra miatt, hanem csak mert egészséges..vagy ez már gáz, ha egy pasi nyilvános helyen eszik valami salátát?
2012. jún. 18. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem lenne gáz,

de mi pasik,olyasmiket nem nagyon eszünk,amivel nem lakunk jól,

a sali meg pont ilyen,

2012. jún. 18. 13:02
 2/12 Antimod ***** válasza:
Igen, sajnos az a baj a salátával, hogy fél óra után már sehol sincs, és újra dögéhes vagyok. Az összes fogyós kajával hasonló a helyzet. Pedig én is próbálgattam ilyeneket, nem érdekel, mi a gáz, és mi nem.
2012. jún. 18. 13:03
 3/12 anonim ***** válasza:
26%

Ez Magyarországon igy van, más kúlturáltabb helyeken viszont teljesen megszokott, hogy férfiak salátát esznek.

Itt Németországban teljesen normális dokog, hogy munkások (kömüves, szerelö, stb) a déli munkaszünetben vesz a boltban egy doboz megtisztított, feldarabolt vegyes salátát, hozzá egy dresszinget meg 1-2 zsömlét és ezt ebédeli.

Mo-on viszont még nem illik ilyen enni, egy csomó valaki állit olyan hülyeségeket, hogy salátával nem lakik jól, nem férfia étel, stb.

Lehet, hogy idövel MO. is lejut arra a szintre, hogy valaki NEM attól férfi, hogy állandóan húst eszik, és sört iszik.

2012. jún. 18. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez nálam teljesen változó. Gyakran eszem húst hússal, de (főleg nyáron) gyakran eszek salátát (bár igyekszem ilyenkor vmi húsféleséget is belecsempészni). Kifejezetten szeretem a zöldséget, és hidegen hagy, hogy mi gáz és mi nem.

33FF

2012. jún. 18. 13:13
 5/12 anonim válasza:

Én szívesen eszem salátát, de nem akkor, ha éhes vagyok.

Köretként, vagy este, magában szeretem.

Kultúrafüggő egyébként. A bolgárok pl. minden nap saláta+rakia párossal indítják a kajálást. Aztán van, hogy itt meg is állnak:)

Viszont azt, hogy a kőművesek salátán élnének, nehéz elhinnem. Ez nevetséges. Max akkor esznek salátát a fizikai melósok, ha előtte már egy fél disznót leküldtek:)

Másik, hogy ezek a gyorséttermes saláták ár/érték aránya elég gyenge. Belevágnak egy kis gizgazt, aztán eladják 500-ért. Ennyi pénzből normális salátát is lehet készíteni.

2012. jún. 18. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért kicsit túlzás azt mondani, hogy Mo. nem elég kultúrált hely, csak azért, mert itt a saláta nem annyira elterjedt a mindennapi étkezések során, mint külföldön. Ez abszolút nem kultúrálatlanság, csupán másfajta szokás. Különböző nemzetek különbözőképpen étkeznek. Nekünk is van olyan ételünk, amire a külföldiek csak bámulnak.
2012. jún. 18. 13:28
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagyunk nyulak.
2012. jún. 18. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát én nő vagyok, különösebb fizikai munkát nem végzem, mégis ha salátát eszem, tök hamar nagyon éhes leszek. Megértem a férfiakat, én is inkább a hústól lakok jól.
2012. jún. 18. 13:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Nevelőapám kőműves, hajnalban elmegy, este jön, amúgy csak 1x jön haza délben enni meg ugye este eszik... Megnézném az arcát, mikor hazajön tizenakárhány fizikai meló után és anyám salátát tol elé... :)) Nem hinném, hogy ettől kulturálatlan, esetleg barbár, de hogy a fizikai igényeit nem elégítené ki, az fix.
2012. jún. 18. 13:35
 10/12 anonim válasza:

2 pasim van, a férjem és a fiam, mindketten imádják a salátát. sőt. nálunk a keddi napokon mindig saláta van, hozzátenném, a 3,5 éves kisfiamnál rosszabb evő a földön nincs, mindent csak túrkál, de a saliért él-hal.

nekik van benne sok csirkemell és pirítós is, meg persze temérdek zöldség.

2012. jún. 18. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!