A pasik körében miért nem elterjedt a saláta-evés?
nem lenne gáz,
de mi pasik,olyasmiket nem nagyon eszünk,amivel nem lakunk jól,
a sali meg pont ilyen,
Ez Magyarországon igy van, más kúlturáltabb helyeken viszont teljesen megszokott, hogy férfiak salátát esznek.
Itt Németországban teljesen normális dokog, hogy munkások (kömüves, szerelö, stb) a déli munkaszünetben vesz a boltban egy doboz megtisztított, feldarabolt vegyes salátát, hozzá egy dresszinget meg 1-2 zsömlét és ezt ebédeli.
Mo-on viszont még nem illik ilyen enni, egy csomó valaki állit olyan hülyeségeket, hogy salátával nem lakik jól, nem férfia étel, stb.
Lehet, hogy idövel MO. is lejut arra a szintre, hogy valaki NEM attól férfi, hogy állandóan húst eszik, és sört iszik.
Ez nálam teljesen változó. Gyakran eszem húst hússal, de (főleg nyáron) gyakran eszek salátát (bár igyekszem ilyenkor vmi húsféleséget is belecsempészni). Kifejezetten szeretem a zöldséget, és hidegen hagy, hogy mi gáz és mi nem.
33FF
Én szívesen eszem salátát, de nem akkor, ha éhes vagyok.
Köretként, vagy este, magában szeretem.
Kultúrafüggő egyébként. A bolgárok pl. minden nap saláta+rakia párossal indítják a kajálást. Aztán van, hogy itt meg is állnak:)
Viszont azt, hogy a kőművesek salátán élnének, nehéz elhinnem. Ez nevetséges. Max akkor esznek salátát a fizikai melósok, ha előtte már egy fél disznót leküldtek:)
Másik, hogy ezek a gyorséttermes saláták ár/érték aránya elég gyenge. Belevágnak egy kis gizgazt, aztán eladják 500-ért. Ennyi pénzből normális salátát is lehet készíteni.
2 pasim van, a férjem és a fiam, mindketten imádják a salátát. sőt. nálunk a keddi napokon mindig saláta van, hozzátenném, a 3,5 éves kisfiamnál rosszabb evő a földön nincs, mindent csak túrkál, de a saliért él-hal.
nekik van benne sok csirkemell és pirítós is, meg persze temérdek zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!