Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? (Lent)

Hogyan fogyjak le? (Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék a nyáron 20 kg-tól megszabadulni(Bármilyen diétát bevállalok).170 cm,89 kg 15 éves vagyok. Életmódot változtatok: nem vacsizok,hetente 3x elmegyek kocogni,lovagolni is fogok ,és sok zöldség,gyümölcs,kenyeret pedig nem eszek (most iratkoztam fel a VIP programra,szerintetek hülyeség,vagy hasznos?) Szerintetek sikerülne? Tanácsokat, ötleteket,válaszokat várom.

előre is köszönöm.

2012. jún. 18. 11:20
 1/2 anonim válasza:
szia!szerintem nem kell magad ennyire kinozd.egyel rendszeresen,naponta haromszor negyszer.de vigyazz arra mit es mikor eszel pl este az etel sokkal megterhelobb mint delutan.ne egyel egyszerre sokat,mindig keveset es egeszseges eteleket valasz.a gyorsbufet keruld!a kocogassal meg a vip programmal egyetertek.ha kitarto vagy sikerulni fog.sok szerencset!:))
2012. jún. 18. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:

15 évesen ne diétázz mert életed végéig súly gondjaid lesznek! Ez egy jótanács!

Egyél sokszor keveset. Átlag 3 óránként. 4-5 evés naponta.

Vip program nem tudom mi de a mozgás jót tesz.

2012. jún. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!