Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 5 nap alatt?

Hogyan fogyjak le 5 nap alatt?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne,hogy 3 kilót lefogyjak 5 nap alatt!Kérlek segítsetek!
2012. jún. 13. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
5nap alatt 1 kg fogyást érhetsz el. Ami észre sem vehető. Kezdtél volna el előbb agyalni ezen. Heti 1kg fogyás az egészséges. Az a 3 kg miért olyan feltűnően zavaró egyébként?
2012. jún. 13. 17:36
 2/6 anonim válasza:
Sehogy.Ha semmit nem eszel se fogysz annyit.
2012. jún. 13. 17:37
 3/6 anonim válasza:
Leginkább sehogy. Egyébként nem értem hogy mi múlik 3 kilón...
2012. jún. 13. 17:39
 4/6 anonim válasza:

Én simán le tudok fogyni 5 nap alatt 3 kilót, ha naponta max. egy csokit/szendvicset eszek. De ez tényleg a maximum. + tornázok mellé néha. De nem szükséges.

3 kilót egyszerű lefogyni. Legalábbis nekem. Próbáld meg, de azt tudd, hogy valószínűleg vissza is hízod utána. Ezért jó lassan fogyni. :D

2012. jún. 13. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:

3 kilót lefogyhatsz öt nap, de azt csak vízből, ha koplalsz. Ami utána nyilván visszajön, de ha vmi eseményre mész vagy nemtom miért van ez az agyament ötleted, akkor végülis le lehet adni annyit.

de ha jobban akarsz kinézni, szerintem inkább legyen plusz 3 kiló rajtad, mint 5 nap koplalás után beesett arccal meg fáradtan jelenj meg...

2012. jún. 13. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok zold tea,kave+ha a nagyinak van vizhajtoja,semmi edesseg,csak fott hus,de so es fuszerek nelkul
2012. jún. 13. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!