Szerintetek melyik az a leghatékonyabb fogyokúra módszer? Rubint Réka DVD-i segitenek abban, hogy fogyjak?
"A futást is probáltam, az izmaim birnák, de a tüdőm nem birja...és hozzáteszem, hogy nem cigizek!"
Hat nyilan nem birja a tudod, ha nem vagy edzesben, attol meg futni kell, az a legjobb fogyashoz. 4 honapja fogyozom es 32 kilot adtam le. Igaz en koplalok, nem eszem 1000 kaloriat sem egy nap, es minden hetkoznap 1 orat futok, es rengeteg vizet iszom (4 liter/nap).
A futashoz tudok tanacsot adni. Eleinte nem birod, ez nyilvanvalo, parszaz meter es fujtatsz mint egy kazan nyilvan. Es a labaid is fajnak vagy ha nem, majd fognak, ez teljesen termeszetes eleinte, nekem is fajtak. Fuss 2 percet es 2 percet gyalogolj ra, majd megint 2 percet fuss (kocogj nem kell sietni) es megint gyalogolj. Csinald 45 percig, ha egy ido utan ugy erzed, mar a 2 perc futas sem megy, akkor gyalogolj ahelyett is. Ket hetig csinald minden hetkoznap, hetvegne pihenj vagy 3 napig csinald es 1 napot pihenj. Eleinte szar lesz es mindened fajni fog. :)
En lefekves elott futok, hazajovok, furdes es agy, nem mintha a futas utan labon birnek maradni ugy elfaradok, de mindenkeppen lefekves elott a legjobb futni, nekem ez jott be.
Aztan majd latni fogod, hogy egy ido utan siman tudod emelni a futas idotaramat es csokkenteni a setat, de fontos, hogy nem addig kell futni ameddig mar nem birod tovabb, hanem mindig adott idokozoket es a setat is idore betartani. En 2perc futas 2 perc setaval kezdtem, most kb 10 perc futas 2 perc setanal jarok es 60 percig csinalom. Gond nelkul, az izomlaz kb 6 het utan mult el. Nyar vegere meglesz a seta nelkuli 60 perces futas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!