Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a módszer helyes?

Ez a módszer helyes?

Figyelt kérdés

Leszeretnék adni úgy kb. 5-6 kilót ( persze az sem baj ha több), de eddig ha fogyókúrába kezdtem mindig elvetettem a sulykot. Drasztikusan megvontam magamtól az ételt és intenzíven sportoltam. Nem is tartottak tovább 3-4 napig a fogyókúráim, hiszen így nem lehet élni.

Ma felkeltem, mozogni volt kedvem hát csináltam néhány felülést, guggolást, kitörést. Úgy gondoltam miért ne alapon belekezdek valami fogyókúraszerű dologba. Nagynéném most adott le 15 kg-ot nemrégiben ( pedig nem volt ám kövér) és nem fogyózott nagyon drasztikusan.

Ma reggelire ( igaz kicsit soká ettem) vágtam egy vékony szelet kenyeret ( fehér kenyér volt, bár én a teljes kiőrlésűt is szeretem csak még nem szereztem be a spontaneitás miatt) egy kicsi darab kolbászt mint az ujjam olyan vastag sem volt, fél paradicsomot, egy egész lilahagymát és kicsi tejfölt ettem.

Ebédre megettem 1 tányér húslevest, egy nagyon kicsi rántott húst törtburgonyával. ( a leves után már nem voltam túl éhes)

Majd később ettem egy pár szem epret, és persze jó sok vizet lőtyöltem. 6 után közelében nem voltam egy kajának sem.

Lehet ez még soknak hangzik de a mindennapi zabálásaimhoz képest ez nekem szinte egy falat sem ( volt hogy egy nap egy egész üveg kólát megittam, 3 csokit is megettem, minden étkezéskor pukkadásig ettem magam)

Remélem a napok múlásával a gyomrom hozzászokik ehhez az új rendszerhez és még ezeket az adagokat is tudom kicsit csökkenteni.

Mit gondoltok sikerül majd?

( természetesen beiktatok minden reggel egy kis tornát és igyekszem minél többször eljárni futni)

2012. jún. 3. 21:55
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy letekertem 10 kilométert a legnehezebb fokozatban a városban. Bár gondolom ez nem túl sok.
2012. jún. 3. 22:14
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Tekerésnél nem a legnehezebb fokozat kell, hanem a megfelelő km.
2012. jún. 3. 22:18
 3/15 A kérdező kommentje:
Tudom, csak dolgom volt erre-arra és gondoltam akkor leglaább kínozzam meg magam.
2012. jún. 3. 22:19
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Hány sebességes? :D El nem tudom képzelni, hogy maxon mentél 10 km-t.
2012. jún. 3. 22:21
 5/15 anonim ***** válasza:

Akkor én válaszolok: nem túl helyes, de alakul. Főleg, az előtte lévő kajálásaidhoz képest.

Kalóriában nem sok amúgy, csak összetételében nem diétás.

A mozgásra is helyezz hangsúlyt. A bicaj jó, de minden nap és sokat. Kitartás és ésszerűség, hajrá:)

2012. jún. 3. 22:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Nyugi csak 3, de a három is olyan már ha megállok nem tudok vele elindulni :D
2012. jún. 3. 22:24
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Mivel megállás előtt egyesbe kell kapcsolni ;)
2012. jún. 3. 22:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Nem fog sikerülni. Azért nem, mert ugyan keveset ettél (amitől éhes vagy), de ez kalóriában nagyon nem volt kevés. (És a kenyérrel van a legkisebb probléma...)

Ráadásul nem vacsoráztál, ha jól értem.

Ha nem iszol kólát meg nem eszel csokit, akkor max. nem hízol tovább, fogyni nem fogsz.

2012. jún. 3. 22:31
 9/15 A kérdező kommentje:

De most akkor kerüljek minden házikosztot? Nem fogják megengedni hogy én mindennap főzőcskézzek magamnak ráadásul nincs rá pénzem se:S

Nagynéném ugyanígy fogyott le 15 kilót. Mindenből evett de keveset, sokat mozgott sok vizet ivott és 6 után nem evett.

2012. jún. 3. 22:34
 10/15 anonim ***** válasza:

a mozgást remélhetőleg megtartod ebből az egészől, de ha van egy "házi koszt" amire vissza fogsz térni akkor ne is reménykedj abban hogy te vagy ő nem fogtok visszahízni.

Meg kéne változtatni a házi kosztról alkotott elképzelést és alapjáraton egészséges dolgokat enni.

az hogy ha valaki csak addig mozog amíg fogyni akar, meg fogyás után is ugyanazokkal az egészségtelen feldolgozott kajákkal veszi körül magát sajnos semmiképp nem vezethet eredményhez

2012. jún. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!