Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a módszer bevált már...

Ez a módszer bevált már valakinek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Heti 3x1 óra intenzív torna, és az étrend megváltoztatása a következőképpen:

bőséges reggeli(ez alatt pl. 2 szendvicset,vagy két kiflit ivójoghurttal vagy péksütit értek)

2 óra után már nem eszem kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, édességet.

6 óra után pedig már semmit.

Olyan 5-6 kg-ot szeretnék fogyni. Szerintetek ez mennyi idő alatt lehetséges? Tapasztalatokat írjatok! Köszönöm szépen! :)

2012. jún. 5. 18:44
 1/4 anonim válasza:

hát én 2 honap alatt fogytam 5 kg-t... de nem igy...

Az a legfontosabb, hogy az édességeket mellőzd. Én speciál tejfehérje, tejcukor allergiás vagyok, valamint laktozérzékeny... szóval étcsokit eszem, amennyi belém fér, nem vonom meg magamtol:D és a chipseket sem. DE CSAK MÉRTÉKKEL! 6 után nem szabad enni, és rengeteg folyadékot igyál! Reggelenként iktasd be a citromos vizet, ha lehetőség vaan rá akkor frissen facsart legyen. És nagyon ajánlom heti 4 alkalommal a pilates edzéseket, amiket youtube-n megtalálsz. Egy alkalom ugy legyen 40-60 perces.

http://www.youtube.com/user/blogilates <-

remélem sikerül:) én 7 kg-t fogytam február óta, de szinte oda sem figyelek az alakomra már. megszoktam a dolgokat.

2012. jún. 5. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
hát én 2 hónap alatt 15öt.... és micsináltam lássuk csak,nem zabáltam fel a konyhát. teljesen feleslegesek ezek a hülye diéták,haszonszerzésre alapszik mind, és hogy legyen mit irni a magazinba. betartod a napi 1000-1500kalóriát (inkább 1000 szerintem,ami sok zöldségböl csirkéböl salátából ilyesmiböl áll) eszem ágába nem volt rizst vagy kenyeret enni,semmit nem változtat a testeden az hogy mikor eszed és mit,ha a megfelelö mennyiségbe... na meg én mindennap megcsináltam 100-100 felülést,fekvötámaszt,és ennyi.
2012. jún. 5. 21:49
 3/4 anonim válasza:
de talán a 2 hónap alatt 15 kg nem egészséges:) könnyen visszaszalad. ha emg ilyen a testalkatod, örülj neki. de ez veszélyes!
2012. jún. 5. 22:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bár sajnos nem volt köztük olyan, aki ezt a módszert próbálta volna amit leírtam.

Igazából tudom, hogy a sok kalória a kenyérben, tésztában, krumpliban, rizsben és édességben és hogy ezeket kellene elhagynom. De ez lehetetlen. Tudom, hogy mi történne. Pár hónapig bírnám, de aztán a kétszeresét híznám vissza, mert nem bírnám örökké mellőzni a kedvenceimet.

Sokan ajánlják a napi 5x-i étkezést kis adagokban és én el is hiszem, hogy ez működik, de sajnos ha elkezdek enni nem bírom abbahagyni, mert evés közben jön meg az étvágyam. =/

Ez a fenti az egyetlen amit be tudok tartani ezt is nehezen :D:D

Egyébként azzal nem értek egyet amit írt valaki, hogy mindegy, hogy mikor eszünk. Én akkor kezdtem hízni, amikor napközben nem volt időm enni és este meg beettem.

Nem akarok gyorsan fogyni, csak tartósan. Nekem az is elég lenne ha mondjuk két-három hetente fogynék 1 kg-t. :)

2012. jún. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!