Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezért nem fejlődtem?

Ezért nem fejlődtem?

Figyelt kérdés

18-19 éves lány vagyok, és nagyjából olyan fejlett lehetek, mint egy 14 éves! Úgy 11 éves korom óta rendszeresen "sanyargatom" magam. Sokszor 6 után nem ettem, volt, mikor délután 2 után nem ettem, és rengetegszer túlzásba vittem a fogyókúrákat - hozzá kell tennem, nem ment le egy kiló sem:(

Már bánom, de pont akkor vontam meg magamtól az ennivalót, mikor a fejlődő szervezetemnek a legnagyobb szüksége volt rá. Ezért nem fejlődhettem? Ha visszaállok rendes életmódra, fejlődhetek még? Vagy mindig ilyen maradok, mint egy kis tinédzser? Még felnőtt koromban is?

2009. júl. 5. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ember kb. 18 éves koráig nő és 2-21 éves koráig fejlődik. Próbálj meg rállni a rendszeres és egészséges táplálkozásra, sportolj valamit, legyél sokat levegőn. Elképzelhető, hogy így még fejlődsz.
2009. júl. 5. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi! 20-21 éves koráig fejlődik. /kimaradt egy nulla!
2009. júl. 5. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet hogy genetikailag ilyen vagy? Szerintem ha normálisan táplálkozol,(sovány húsok,zöldség köretek,sok gyümölcs) akkor fogsz még változni. Hisz nem vagy még teljes felnőtt. Egyik ismerősömnek szinte nem voltak mellei,mikor 22-23 évesen először szült,olyanok lettek neki,mintha szilikon lenne :-) Meg is lepődtem. Fejlődhetsz még,de mostmár ne vonj meg semmit a szervezetedtől :)
2009. júl. 5. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden bizonnyal a koplalás miatt nem fejlődtél.

Nem tudom hogy gondolja sok ember, hogyha nincs meg a testnek a szükséges építőanyag akkor miből fog épülni? Levegőből? ...

Hát nem. A szervezetnek többszáz tápanyagra van szüksége, amit a bevitt ételből, italból szed össze. Ezek a testünk "építőtéglái", amiket ha megvonsz szervi, vázi, agyi és más testi fejlődés-rendellenességek követnek.

2009. júl. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!