Hogy mondhatnám el a gólyatáboros strandon a többieknek, hogy betegségből vagyok dagadt?
Figyelt kérdés
150Cm
67kg
na meg azt hogy a hátam ekcéma miatt. néz ki úgy mintha telelennék soksoksok mitteszerrel
2012. jún. 17. 22:13
1/5 anonim válasza:
Gólyatáborba nem ilyesmivel foglalkoznak az emberek, ne félj ettől. Részegen mindenki levetkőzi a gátlásait és jól érzi magát. Ezen kívül sokan el vannak hízva manapság.
De valamit nem engedhetek el a fülem mellet, tudom hogy nem fog tetszeni. Senki sem önhibáján kívül dagadt. Az önbecsapás nem vezet sehova. A betegségek az életmód következményei.Persze lehet valaki önhibáján kívül beteg, és hízhat is, de úgymaradni nem kötelező. Mindig lehet változtatni.
2/5 anonim válasza:
Hát, én voltam gólyatáborban de a kutyát nem érdekelték ezek a dolgok. Lehet lesz majd aki rákérdez, de az is nálunk normális volt. Most az hogy kövér vagy, bumm.. Senkit nem fog zavarni. Az ekcémát nagyon sokan felismerik manapság, láttak már stb. Nem tudom milyen típusú karra, szakra mész de ahol én vagyok ott nem ezen lovagolunk hogy ki milyen kövér. persze hallottam már hogy van ahol téma de még nem találkoztam ilyennel. meg ott senki se fogja ismerni a másikat, nem ezen lesz a hangsúly. Milyen betegséged van, ami miatt elhíztál?
3/5 anonim válasza:
Középiskolai vagy egyetemi gólyatábor? Mert szerintem nem mind1...
4/5 anonim válasza:
Ha egyetemi lenne, valszeg nem foglalkoznának ilyenekkel, ott már csak nem szokás.
5/5 anonim válasza:
szerintem ez senki mást nem érdekel, csak egy másik kövér csajt esetleg. Nekem volt kimondottan kövér barátnőm, nagyon szerettem, mindig csinos volt és nőcis, és nagyon kedves, nem foglalkoztam soha a súlyával, nálam nem volt téma egyszerűen, nem vagyok fogyózós alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!