Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve
Figyelt kérdés
Kicsit már anorexiába hajlott amit csináltam. De mindig 1000 kalória fölött ettem... mellette nem mozogtam. Most, hogy tornászok is, meg járok futni ( kb. 5-10 perc séta , mert hegyen kell kimenni és utána egy 4-5 km futás ami pedig 30 perc) így mostmár annyit eszek amennyi jól esik, mert ugye fejlődésben van a szervezetem, 14 éves lány vagyok. Napi kb. 1700-2000 kalória között eszem, viszonylag egészségesen, de már nem számolom, nincs értelme, csak kikészítettem magam vele... Ez eddig oké is. Csak rettentően félek, hogy megint dagadék leszek ( 157-58 cm-hez voltam kb 57-58 kg, amiből rengeteg háj volt... :()... már mérekezni sem mérekezek, mert tudom, hogy csak a centi meg a tükör mutat rendes eredményt.. úgy vettem észre, hogy a sportolástól feszesedtem egy picit aminek örülök, de nem akarok hízni tényleg.. amúgy is önbizalom problémáim vannak/ voltak mindig is :''((.... Segítsetek. egyek kevesebbet vagy mit tegyek?? mennyi sport, ami elég, ahhoz, hogy ilyen étrenddel ne hízzak.. ezen az oldalon meg mindenhol olyan kérdéseket látok, hogy: - Jajj istenem megettem 2 pogácsát egy tál levest egy csokit meg egy mandarint sok volt? - vagy nem tudom hasonlókat -.-"" ... és mellette soknak érzem a sajátomat ( amúgy is, mármint adagilag elégnek, de visszagondolva meg soknak) ... amúgy 41-42 kg vagyok, már nem tudom.... és 159-160 cm...2012. ápr. 11. 19:38
1/5 anonim válasza:
szia énis 14 éves vagyok sok hasonló gonddal küzdök néha mint te.Ha gondolod írj egy privátot,és elmondom a tapasztalataimat.
2/5 anonim válasza:
hát az nagyon kevés, egy 160 centis lánynak a 60 kiló még tök normális, de mindneképp 50 alatt már betegesen sovány. Szóval 55-65-tel még semmi baj nincs
3/5 A kérdező kommentje:
de nem ez volt a kérdés, és nekem tetszik ez a test szóval...
2012. ápr. 13. 14:52
4/5 anonim válasza:
Amíg mozogsz mellette nem lehet gond. csak azért figyelj arra hogy pl délután inkább fehérjéket egyél.
Egy 160 centis lánynak egyáltalán nem szép a 60 kiló ezt ki találta ki? Netes kalkulátor? Én 170 centi vagyok, 55 kg és így is van bőven zsír a hasamon, fenekemen. Szóval hagyjuk már ezeket a hány centihez hány kg kéne lennie szegénynek. A centi mutat rendesen, ezt jól írja a kérdező. Arra hagyatkozz, semmi másra.
5/5 annnuskaa válasza:
Egyetértek az előzővel!!!Én 165 cm vagyok ahoz 42 kg. És egyébként nagyon gratulálok a kérdezőnek ehez a fogyáshoz!!!És sok sikert , hogy tartsd ezt a súlyt!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!