Bedepiztem, nem fogyok, mit tegyek?
25 éves nő vagyok, 105 év alatt fogytam 30 kg-t, de ha valami gondom van fejben vagy lélekben rögtön zabálok, nem eszem, vagy sokat eszem, hanem egyenesen zabálok!!!
Még 10 kg fogyás volna a cél, futok hetente 3-4* 30 percet, meg mást is tornázom, de most megint elkapott a gép... :(
Nem tudom mi tévő legyek, ha nem falok mindenkivel üvöltök, tény, hogy sok a problémám és nagy a nyomás, stressz, de minden alkalommal nem lehet ezt csinálni, most is hetek óta tart...
Nem, hogy nem fogyok, egyenesen híztam pár kilót, pedig fordítva kellene lenni.
Kinek van ötlete, hogy billenthetném magam ebből ki, menjek valamerre, elmenjek pszichiáterhez esetleg? Arra is gondoltam, nagyon feszült, stresszelős ember vagyok egyébként is, izzad a tenyerem pl. folyton.
Valaki nem tud hasonló tapasztalat alapján esetleg valami használható, okossággal szolgálni, mert nem bírom ezt, kész mókuskerék, így nem fogom sokáig bírni, de soha többé nem akarok már kövér ember lenni!!!! Segítsetek!
"Bármi" eszetekbe jut, írjátok le!
Tündérek vagytok, de tényleg, ezektől a szavaktól már sokkal több erőm lett, mint egy perce!!! :)
A vásárolgatás sajnos nagyon is ment idáig, de ez nem járható út, mert rengeteget költöttem, ahhoz képest, amit szabadna... :(
Marad a kertészkedés meg a többi, kutyák... :) Alig várom a júliust elejét, haza hozhatjuk a kiskutyát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!