Zabkása diéta mellett?
pfuj, előző, ez nagyon "egészséges".
Ne használj édesítőszert, mert egyrészt növeli az étvágyat másrészt pedig nagyon egészségtelen. Vegyél nyírfacukrot, vagy 1-2 kiskanál méz reggel még nem árthat. Leginkább gyümölccsel ízesítsd és mindenképp tűzhelyen főzd meg.
kefír, natur joghurt vagy joghurtos túróval kikeverni
ízesíteni kókuszreszelék, kis méz, ki lekvár, fahéj, különféle rum vagy vaniliaaroma, bogyós gyümölcsök, alma, darált dió, mák, pisztácia, mandula, aszalt áfonya, szilva, barack, mazsola
felfőzni lehet vízben-ekkor adj majd hozzá joghurtot, kefírt, vagy túrót vagy lehet tejben, 100%-os gyümölcslében, almás-répás-céklás gyümilében is nagyin finom, íróban, kókusz, rizs, mandula vagy szójatejben is-ha laktózérzékeny lennél
hol élsz:D?
semmi ilyesmi.
de ha logikusan belegondolsz és felteszed magadnak a kérdést,hogy mi a diéta alapja,akkor te is rájöhetsz.
a szénhidrát bevitel csökkentése az.
nem kell túlvariálni.
joghurttal összekevered és megeszed,ennyi.
nem kell összepacsmagolni mindenfélével.
Érdekes én 1 hónap alatt fogytam 5 kilót azzal hogy minden reggel össze pacsmogtam a zabpelyhemet. Nyugodtan ehetsz ilyet kérdező, az előző válaszoló meg egye a natúr zabpelyhét. Nem csodálnám ha utána falási rohamai lennének... Ajánlom ezt az oldalt, sok diétás finomságot találsz itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!