Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zabkása diéta mellett?

Zabkása diéta mellett?

Figyelt kérdés
Most fogok belekezdeni egy jó diétába és olvastam hogy emellett reggelire lehet enni néha néha zabkását...hogyan készítsem el ?
2012. jún. 14. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40 gramm zabpelyhet mérj le, önts rá kb 3x annyi vizet, rakd be a mikróba 3-4 percre. rakj bele folyékony édesítőt, majd ízesísd.(fahéj, kakaópor, gyümölcsök)
2012. jún. 14. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

pfuj, előző, ez nagyon "egészséges".

Ne használj édesítőszert, mert egyrészt növeli az étvágyat másrészt pedig nagyon egészségtelen. Vegyél nyírfacukrot, vagy 1-2 kiskanál méz reggel még nem árthat. Leginkább gyümölccsel ízesítsd és mindenképp tűzhelyen főzd meg.

2012. jún. 14. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
pfúj kedves második, abba nem is értem miért nem kötöttél bele, hogy miért vízzel csinálom:"D
2012. jún. 14. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Én szinte minden reggelt zabkásával kezdek. :) Megunhatatlan és rengeteg ízesítéssel el lehet készíteni. Az első válaszolóét biztos nem szeretném. Én felfőzöm 3x annyi vizzel a 40gramm vagy 50gramm(attól függ mit rakok még bele) zabpelyhet, majd 2deci sovány rizstejjel puding sűrűségűre főzöm(tejre allergiás lettem:( ). Van hogy a r.tejjel fél adag vaníliás fehérjeport is rakok bele, majd megszórom ribizlivel és feldarabolt eperrel, vagy hamis csokiöntet(sovány kakaóport steviával, vízzel, rumaromával összefőzöm) készítek hozzá, a zabpelyhet pedig eperrel turmixolom össze és főzöm meg. Végtelen a lehetőségek skálája, viszont az fontos, hogy steviával édesíts, mert a xilittel(ez is édesítő kedves második) ellentétben nincs kalóriatartalma és az egyik legtermészetesebb édesítő.
2012. jún. 14. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
natúr joghurttal összekeverem és annyi.
2012. jún. 14. 22:54
 6/12 anonim ***** válasza:

kefír, natur joghurt vagy joghurtos túróval kikeverni

ízesíteni kókuszreszelék, kis méz, ki lekvár, fahéj, különféle rum vagy vaniliaaroma, bogyós gyümölcsök, alma, darált dió, mák, pisztácia, mandula, aszalt áfonya, szilva, barack, mazsola

felfőzni lehet vízben-ekkor adj majd hozzá joghurtot, kefírt, vagy túrót vagy lehet tejben, 100%-os gyümölcslében, almás-répás-céklás gyümilében is nagyin finom, íróban, kókusz, rizs, mandula vagy szójatejben is-ha laktózérzékeny lennél

2012. jún. 15. 07:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Én egy kis tálkába teszek 50 g zabpelyhet, rá 2 dl tej, ezt be a mikórba pár percre. Utána kakaóporral és steviával édesítem, imádom, el nem tudom képzelni nélküle reggelem. :D
2012. jún. 15. 21:27
 8/12 A kérdező kommentje:
sovány kakaó port lehet enni diéta alatt?és mennyi édesítőt tegyek bele?vagy mennyi mézet?
2012. jún. 17. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

hol élsz:D?

semmi ilyesmi.

de ha logikusan belegondolsz és felteszed magadnak a kérdést,hogy mi a diéta alapja,akkor te is rájöhetsz.

a szénhidrát bevitel csökkentése az.

nem kell túlvariálni.

joghurttal összekevered és megeszed,ennyi.

nem kell összepacsmagolni mindenfélével.

2012. jún. 17. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

Érdekes én 1 hónap alatt fogytam 5 kilót azzal hogy minden reggel össze pacsmogtam a zabpelyhemet. Nyugodtan ehetsz ilyet kérdező, az előző válaszoló meg egye a natúr zabpelyhét. Nem csodálnám ha utána falási rohamai lennének... Ajánlom ezt az oldalt, sok diétás finomságot találsz itt:

[link]

2012. jún. 18. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!