2 hét alatt szeretnék leadni pár kg-ot. 163cm vagyok és 53kg, 18 éves lány. Heti hány alkalommal kellene aerob edzés? 45-60perc taposógépezésre gondoltam, de heti hnyszor? Mellette csinálok Réka gyakorlatokat. Van itthon 2db kézisúlyzó...
Jó lenne ha lemenne 3-4kg. Tudnátok írni egy minta étrendet? Szeretem a csirkemellet, a tonhalat, gnochit, répát, paradicsomot (nagyon!!), túrót, sajtot.
A folyadékbevitellel nincs gond. Alkoholt egyáltalán ne igyak?? Elég gyakran iszom Baileyst és Jagert...
Segytenétek?
köszönöm szépen
2009. júl. 4. 17:00
1/5 anonim válasza:
Szerintem a heti 3 edzés elegendő, de ha van energiád, akkor csináld többször. Én mikor 10 kilót fogytam, napi 3x ettem. Reggeli egy szelet kenyér sajttal, kis vajjal, zöldségellel, 8-9 felé. Ebéd 1 óra tájt, valami főtt étel, sűrű leves, főzelék, párolt zöldség hússal, vagy egy kis krumpli hússal. Vacsi 7-8 felé, ugyanaz mint reggel. Gyümölcsöt általában ebédhez vagy vacsihoz ettem, egy kicsit. 3-4 hó alatt lement a 10 kiló, és nem sportoltam, mert lusta vagyok:D Alkoholt én nem iszom, szerintem te is szokj le róla, azon kívül hogy hízlal, sok más kárt is tesz.
2009. júl. 4. 17:24
2/5 anonim válasza:
első vagyok. kimaradt hogy ebédre mindig csak egyféle ételt ettem, nem többfogásosat. minél több zöldség és gyümölcs kell. Csinálhatsz salátákat is magadnak, hozzá egy szelet vékony kenyér, nagyon laktató és finom. Cukrot ne egyél, mesterséges édesítőszert sem. Lehet venni Stevia-t bioboltokban, természetes édesítőszer.
2009. júl. 4. 17:26
3/5 A kérdező kommentje:
Aha, köszi szépen. Én mondjuk a kenyerek nagyon utálom. Viszont rengeteg édességet ettem eddig, napi 2-3 tábla csoki, kekszek, fagyi, minden cukros szar. Ezeket elhagyom, akkor tuti jó lesz. A normál kajával nincs gondom, mert sosem ettem disznót, olajos/zsíros dolgokat sem. Csak a nasi...
Neked pedig gratulálok! :)
2009. júl. 4. 17:29
4/5 A kérdező kommentje:
Jaj a gyümölcs... imádom!! Baranckot szoktam enni( az a pici fajta, nem tudom a nevét), dinnyét, almát rengeteget, málna... meg szeretem az oljos magvakat. Mandulát és pisztáciát főleg.
2009. júl. 4. 17:31
5/5 anonim válasza:
Olajos magvakkal is csínyán kell ám bánni. De ha elhagyod az édességet, akkor nem lesz gond:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!