Mit tudok itthon mozogni? Valami letölthető edzésprogram kellene?
leszedtem az insanityt, de képtelen vagyok csinálni, csak kb. 10 percig...nagy a mellem és rettentően fáj ahogy ugrálok.. vettem sportmelltartót és abba is. valami olyan kéne, ami nem ugrálós...
szeretnék fogyni úgy egy 10-15kilót októberig (de jó lenne még a nyáron ha beindulna lefele..). Kaja az megvan, mit hogyan mennyit mikor. De nem találok olyan videót, ami fogyásra jó lenne... azt írták itt, hogy a RR nem fogyásra való...vagy ha azt csinálnám minden nap, az jó? Tőle melyiket?
(lécci a kérdésre válaszoljatok, ne a kaját kérdezgessétek, meg hogy menjek futni (nem lehet), meg edzőterembe, mindenképp itthoni kellene)
160cm és 72 kg vagyok
én a 20 perces RR-t csinálom. Abban nem nagyon van ugrálás.
Fogyni a kevés evéssel tudsz, ahhoz meg, hogy ne legyél löttyedt, kell a torna. A napi 20 perc pont elég, minden nap másik izomcsoportot mozgat meg. 20 percig csinálom intenzíven, és csak utána érzem, hogy hullafáradt vagyok, amikor abbahagytam. utána egy órát csak lesek ki a fejemből :) De remélem, hogy használ majd valamit.
én ma álltam neki, 2*20 percet csináltam (comb/fenék+has)
te látsz a két hét után vmi változást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!