Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mitől van? Most komolyan?

Ez mitől van? Most komolyan?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron 6 kilót adtam le szenvedés és sport nélkül és úgy látszik ez a valami minden nyáron "eljön" hozzám:) Megint kezdődik.Valahogy nem kívánom a kaját most hogy itt a nyár és nincs suli.Teljesen megvagyok nélküle szinte egyész nap.És nem sanyargatom magam,hanem egyszerűen nem jut eszembe enni. Persze azért ebédet regglit vacsorát eszem,de azt is csak azért mert muszáj. Annyira élvezem:) Tavaly 65 kilóról így fogytam le 60-ra és mindenki dícsérte az alakom,hogy milyen jó lett.Télen visszaszedtem és most újra megindult.Ez mitől van szerintetek?
2012. jún. 12. 11:09
 1/4 A kérdező kommentje:
pedig eddig egész évben,csak ettem,és ettem és ettem...nem bírtam leállni.Most meg egyik napról a másikra ez van :)
2012. jún. 12. 11:10
 2/4 anonim válasza:
a melegtől..
2012. jún. 12. 11:27
 3/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom nálatok milyen az idő de itt konkrétan 1 hetd megállás nélkül esik az esö és 10 fok van kint...
2012. jún. 12. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert nem mozogsz annyit? Bár én is így lennék ezzel:) Mondjuk nem eszem sokat, de mégse fogyok:( Eddig biztos sokat ettél, így a szervezeted még erre van ráállva, de most kevesebbet mozogsz, ráadásul fülledt is az idő (nálunk 20 fok felett van) így nem igényelsz annyit de a szervezeted még igen. Örülj neki és pont :) Vagy többet iszol és ezért nem érzed?
2012. jún. 12. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.