Melyiknek higgyek? De most komolyan!
Nem tudom, lehet hogy már egyszer valamikor feltettem ezt a kérdést, nem emlékszem.
A lényeg az hogy fogytam több mint 30kilót, és én meg vagyok elégedve azzal amit a tükörben látok. (még tetszem is magamnak... (nem vagyok egoista...) csak ez nálam nagy szó, mert világ életemben utáltam a testem amikor kövér voltam)
Amit a tükörben látok, meg ha elmegyek valami nagy tábla vagy olyan üveg előtt amiben látom magam, meg vagyok vele elégedve. De a amikor meg fényképen látom magam, vagy amikor próbálok csinálni magamról képet, az nem jó mert azon meg kövérebbnek látom magam.
Akkor most melyiknek is higgyek? A tükörnek, és minden olyan "tárgynak" amiben látom magam, vagy a fényképezőnek? Nem tudom...
Légyszives komoly válaszokat ha lehet, és ne gúnyolódjatok!
Köszi előre is! :)
egyiknek sem.
mérsz/méretsz egy testzsír százalékot bőrredőből,vagy digitális géppel és pontos adatot kapsz a testeden lévő zsírról.
24% felett sok,30% felett egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!