Mondjátok meg hogy melyiknek higgyek?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam, és már elégedett vagyok magammal, és azzal amit a tükörben látok! DE amikor fényképet csinálok magamról, akkor azzal nagyon nem vagyok elégedett. Nem tudom hogy melyiknek "higgyek" a tükörnek vagy a "hülye" fényképezőnek? Gondolom hogy mások is ugyan azt látják ÉLŐBEN mint amit én a tükörben. Egy normális tükör gondolom nem torzít meg ilyesmi, és ugyan azt mutatja amilyen valójában vagyok.
(Lehet hogy hülyeség ezt most ide belinkelni, de ugyan ilyenben szoktam "nézni" magam : [link] )
2012. márc. 11. 22:44
1/2 anonim válasza:
A tükör meg a fénykép majdnem mindenkinél mást mutat.
Ha nem tudod eldönteni, hogy hogy nézel ki, akkor kérdezz meg valakit, akiben megbizol, hogy az igazat mondja (vagy tegyél ide be képet).
2/2 anonim válasza:
Én 50 kg vagyok a fényképeken mégis olyan kis pufirizsának nézek ki. Egyszerű a dolog, nem vagyok fotogén. Ha meg vagy elégedve magaddal, akkor minden rendben. De ha raksz fel képet akkor könnyebben meg tudnánk ítélni, hogy megfelelő e már a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!