Hogy tudnék leadni -30kg-ot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
15 éves lány vagyok és először a nátrium magasságom miatt híztam meg. Már kigyógyultam belőle, de a kilókat le kell adnom.
Magasságom: 160cm
Súlyom: 85kg
Ezen szeretnék változtatni. -30kg-ot szeretnék leadni. Hogyan kezdjek bele, hogy közben ne vágjam magam tönkre? Előre is köszönöm :)
2012. jún. 11. 15:03
1/7 anonim válasza:
cseréld ki a tányérodat egy picire,azt a jövőben csak keveseket egyél,aztán ugyanúgy te is lefogysz a kevés kajától ,mint bárki más,
2/7 anonim válasza:
Diétázni semmi képen ne kezdj,mert még csak 15 éves vagy! Mozogj sokat. Pl: fuss.
3/7 anonim válasza:
Még ajánlanam hozza a konditermet és az l-carnitint amit meglehet venni kondiba.Egy pár kimeíjtő edzés hetente 3-4x és még a tested is nagyon szép formás lesz. :)
4/7 anonim válasza:
Első lépésben ne 30kg-t akarj leadni rögtön, hanem először csak 5-t. Így nem olyan riasztóan nehéz a dolog. Ha megvan, utána megint 5-t. És így tovább. Először csak a vacsid legyen más: csak fehérje(hal, tojás, hús) és párolt zöldség, nasinak csak körte és mandula. Később már ebédre is egyél kicsit kevesebbet és ne zsíros dolgokat. Fokozatosan kezdj többet mozogni, mindig picivel többet. Fő a lassú fokozatos életmód váltás, mert máskülönben feladod.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Diétázni nem is szerettem volna, mert azt tudom, hogy nem szabad. Megfogadom a tanácsokat :) Még egyszer köszönöm!
2012. jún. 11. 15:28
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben akkor lassan :) köszönöm megfogadom a tanácsodat :)
2012. jún. 11. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!