30kg szeretnék fogyni, hogyan lehetne ezt gyorsan leadni?
Jó van egy cipőben járunk, mondjuk nekem csak 15-öt....:(
Én úgy csinálom hogy (mivel nem szopiztatok)fogyózom.Csak saláta meg minden olyan ami nem hizlal.Ha a babám eszik(szerencsére fogja magának a cucisüveget)akkor mellette felülés lábemelés.Igy múlt hónapban lement 5 kg, mondjuk nekem a nyár a cél, de most megállt.
Várom azért én is a tippeket.
Üdv
Szia!
Én 27 kilót híztam a terhesség alatt, most már csak 6 kiló plusz van. De már lassan 2 éves a kisfiam... Hogy hogyan tudtam fogyni?
- rengeteg gyalog járás (napi 3-6 kilométer legalább, de sokszor több),
- torna (hasizomgyakorlatok),
- egy időben futottam is, de télen nem csinálom, mert megfázom,
- kevés kaja (mindent eszek, és sajnos elég nagy édességfaló vagyok, de mostmár igyekszem kis adagokat enni, és lehetőleg este már nem eszek)
- sok folyadék (napi 2 liter víz legalább)
Szóval így ment le nagyon sok kiló, de nagyon sok idő alatt...
Ja egyébként: hasizomból legalább 200 felülés kell naponta, hogy hatásos legyen, én legalábbis ezt tapasztaltam. Ha van energiád, lehet többet is, de az sem gond, ha 1-2 nap csak 100-at csinálsz, csak arra figyelj, hogy utána ismét térj vissza a szükséges adaghoz. (Legalábbis én hajlamos vagyok ellustulni.) És ha elkezded a tornát, akkor ne kezdj rögtön a 200-zal, mert az nagyon durva izomlázat okoz. Első nap elég 60-80 db is, utána 100, 140, stb, és így érd el a 200-at. Sok erőt, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!