Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudok ilyen változtatásokkal...

Tudok ilyen változtatásokkal fogyni?

Figyelt kérdés

21/L vagyok, az utóbbi 4 évben 22 kg-ot szedtem fel, most 74kg vagyok és 160 cm magas.

Próbálkoztam már az egyhetes káposztaleves diétával és a bécsi diétával is, de egyik sem vált be hosszú távon, ezért arra gondoltam, hogy néhány apró változtatással igyekszem lefogyni a nyáron.

Ezek az alábbiak:

1. Ebéd után mindig ledőltem aludni, igazából az ebédem felénél már nagyon elálmosodom mindig. Most ezt kihagyom, helyette inkább mozgok, pakolok vagy olvasok/TV-zek, de ülve.

2. Igyekszem minden nap bicajozni, legalább 1-2 km-t, de ha lehet többet is. A múltkor 24 km-t tekertem 1,5 óra alatt.

3. Kenyér és zsemle helyett puffasztott rizst vagy puffasztott búzát eszek.

4. Sütit napi egyet eszek. (Sajnos erről nem igazán tudok és nem is akarok lemondani, mert túl drasztikusnak érezném ismét a változást.) Eddig megettem gyakran fél tepsi sütit is egyszerre.

5. Fagyi egy héten max. egyszer. (Mégiscsak nyár van. Szintén napi szinten ettem a fagyit.)

6. Nincs repeta. (Eddig 2-3 tányér, töménytelen mennyiségű kaja tűnt el bennem.)

7. Tészta helyett rizs vagy krumpli.

8. Igyekszem sokat sétáltatni a kutyusom, és tornázni is.

Szerintetek így menni fog a fogyás? Mondjuk hetente 1 kg? Nagyon jó lenne, ha a nyár végére 5-10 kg-ot le tudnék magamról faragni.

2012. jún. 11. 14:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha kevesebbet eszel és többet mozogsz, mint eddig akkor elindul a fogyás.

Kezdetnek jó amit leírtál, de a későbbiekben én sokat változatnék rajta.

2012. jún. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!