Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit tudnék lefogyni, ha...

Mennyit tudnék lefogyni, ha nagyon minimálisan eszek 10napig? Több lent.

Figyelt kérdés
15 (lassan 16éves) 175cm és 75 kg vagyok. Reggelire egy piritós, ebédre minimális főétel vacsora alma. 10nap alatt mennyit tudnék fogyni? :)
2012. jún. 10. 22:13
 1/9 anonim válasza:
Ez így kalap sz.art nem ér.
2012. jún. 10. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Lány vagy?Ez igy nem jó!1.Te még gyerek vagy és fejlődő szervezet.2.Szerintem nem lehetsz Te húsi vagy kövér,mert magas vagy hozzá,bár igaz ez is alkat kérdése.3.Koplalással nem lehet fogyni csak életmódváltással és mozgással.
2012. jún. 10. 22:34
 3/9 anonim válasza:
Első. Miért mondod, hogy nem ér semmit? Ha eddig ennél több kalóriát vett magához, ez is sokat ér, hisz ez nem sok. Szerintem 1-2 kilót, max 3-at. Ennél azonban ne sanyargasd magad jobban és tényleg csak 10 napig tartson, mert egyoldalú.
2012. jún. 10. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Inkább csak legyengülsz.. 10 nap után ugyanúgy ennél tovább és azt a kemény 1-2kg-t is visszahíznád..

Miért nem kezdesz el sportolni rendszeresen? Hidd el ez segítene.

2012. jún. 10. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
A pirítóst mindenképp cseréld le egy nyers zöldségsalátára. A kétszersültek a lehető legrosszab választás, savasítanak és hízlalnak. Ha meg megéhezel, egyél nyugodtan valami nyers zöldséget.
2012. jún. 10. 22:55
 6/9 anonim válasza:
4%
ha fejbe lőnéd magad sok véred kifolyna az van vagy 5 kg de ba*zdmeg hogy lehetsz ilyen kövér 15 évesen én 17 éves lány vagyok és 48kg vagyok 27kg-vel kövérebb vagy nálam undorító
2012. jún. 10. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló!Remélem ezt nem komolyan írtad. Visszavehetnél az egódból kicsit,ha mégis. Hihetetlen,hogy léteznek ilyen emberek. Egyébként meg léteznek mondatvégi írásjelek...
2012. jún. 10. 23:53
 8/9 anonim ***** válasza:

hát, anyám, én is ilyen magas vagyok, de sokat adnék érte ha már 75kg lehetnék.

inkább sportolj, egyél normálisan. annak szebb eredménye lesz mintha éheznél. mert amit csinálsz, az nem hatásos.

2012. jún. 11. 00:20
 9/9 A kérdező kommentje:

sportolok. mindennap, de mivel már vége a szezonnak nem olyan hajtósak az edzések. rendes 3étkezés+ vacsora utáni futás az értelmesebb lenne, igaz?

-köszönöm az eddigi válaszokat.

2012. jún. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!