Nem tudok lefogyni (kb.4-5 kg-ot szeretnék), pedig tudatosan élek. Mi ilyenkor a megoldás?
Bármit írtam volna, biztos, hogy az első válasz egy kötekedőé lett volna. És lőn...
"ha volt kedved mozogni" - nem azt írtam, hogy HA van kedvem, hanem hogy AMIT. Ez mifelénk azt jelenti, hogy mindenképpen mozgok, csak kedvfüggő, hogy milyen gyakorlatokat végzek.
Kössz a választ, de inkább pihented volna ki magad, mint hogy ilyen flegma stílusban osztod itt az észt!
Istenem :D :D
Ha nem viseled el az igazságot, akkor ne kérdezz ilyen oldalakon. Az volt a kérdésed, hogy miért nem tudsz lefogyni. Az első válaszoló leírta, hogy azért, mert bizony egy kalap sz.r az étrended. Erre te leoltod, hogy persze, mert kötekedők válaszolnak csak.
A főzelékben van liszt és olaj is, a kalácsot nem tudom értelmezni egy diétában és mellesleg ez kevés egy napra, plusz többszöri étkezés sem ártana. Este nem ajánlott már a gyümölcs sem, inkább a fehérje.
A mozgás részt lehet, hogy félreértette az első, de mivel a diétán nagyobb hangsúly van (persze a mozgás nem hagyható el), ezért szerintem nem ezen kéne fennakadni. Ha tényleg minden nap sétálsz + minden este is csinálsz még pluszba valamit, nyilván te is tudod, hogy nem azzal van a baj.
Minden esetre ne azokat hurrogd le, akik normálisan válaszolnak neked, még ha nem is annyira kedvedre való a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!