Nem ártana ha hiznék, combra, karokra, főleg mellre. De a pocim akkora hogy sokan azt hiszik terhes vagyok. Mi a megoldás zsirleszivás?
A futástól még inkább le fog menni a melle :/
De sajnos igaz, nincs helyi fogyás... ha fogysz, fogyni fogsz a hasadból is de a melledből is.
Hallottam ilyen masszázsokról de ha zsírleszívásra nincs pénzed akkor erre sem.
Hm, nem lehet hogy egy része annak a "terhes" hasnak puffadás, vagy kiürületlen béltartalom? Egy ideig nekem is volt "pocim" ami sehogy nem ment le: nem felül, hanem alul a szeméremdombom felett. Azt hittem zsír. Aztán elkezdtem nézni a méregtelenítésről oldalakat, és vettem salaktalanító/hashajtós teákat... meg volt hogy böjtöltem (nem tipp!) és AKKOR ment le az a "felesleg" amit zsírnak hittem, de szerintem csak puffadás volt, meg felesleges béltartalom...
A 3-4 napos tisztítókúra után (meg alig ettem pár almát, de megérte mert olyan volt mintha újjászülettem volna!) sokkalta laposabb volt a hasam.
De ez nem fogyókúra! Ez csak tisztítás volt, 4 napos. Zsírt biztos nem vesztettem vele, NEM is azért csináltam, hanem a közérzetem sokkalta jobb lett, és az arcbőröm is szebb lett. Meg szerintem az emésztőrendszeremnek is jót tett.
Esetleg próbáld ki azt hogy nem eszel puffasztó ételeket, pl fontos hogy gyümit (még ha gyümisali is a desszert!) étkezés előtt edd mert ha a többi kaja után eszed, vagy mással együtt akkor puffadni fogsz. pl. a gyümi + túró/joghurt kombótól nagyon lehet puffadni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!